Avon Care, Extra Firming Hand Cream (Ujędrniający krem do rąk)

• 27 stycznia 2014 o 19:23
    Dobry kremik
    Dobry kremik dobrze się smaruje,szybko się wchłania poprawia kondycje rąk.Nie jest to mój ideał ale polecam.Dobra jakość plus niska cena.Na dobrą czwórkę zasługuje.Kupuje go co jakiś czas i jestem zadowolona. Używam tego produktu od: Od 2lat z przerwami na inne Ilość zużytych opakowań: 4 całe opakowania
    lauris
    9 czerwca 2012 o 9:42
    nie mój typ :)
    krem sam w sobie jest dobry dla moich dłoni, aczkolwiek zostawia tą swoją "ujędrniającą" powłoczkę, która wydaje mi się być taka "silikonowa" :D i nie odpowiada mi to. bardziej czuję tą powłokę niż nawilżenie, ale nota bene chyba o to chodzi w tym kremie. mam go przez przypadek więc to wiele wyjaśnia, bo moje dłonie nie potrzebują chyba jeszcze ujędrnienia :D dla poszukujących go może się sprawdzić :))) Używam tego produktu od: Nie używam - zużyłam Ilość zużytych opakowań: 1 sztuka
  • 15 października 2011 o 20:45
    Dobry
    Plusy: Dobry krem do rak, natłuszcza na dłużej, jest tani i w miarę wydajny ,ale szału nie ma. U jędrnienia nie potrzebuję,ale dobrze działa. Jest lepszy niz balsam,ale kremy znałam lepsze Polecam Używam tego produktu od: 1rok z przerwami Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 11 grudnia 2009 o 23:59
    Dobry
    Podobnie jak większość kremów do rąk Avonu jest to dobry produkt za nieduże pieniądze. Przyzwoicie nawilża, dobrze się wchłania, przyjemnie pachnie, jest wydajny. Czy ujędrnia nie wiem, bo na razie nie potrzebuję takiego działania. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    emma-e4
    28 kwietnia 2009 o 12:49
    codzienny
    krem pdobny do innych z avonu, tani, o duzej pojemności jednak ja wolę glicerynowy - ten co prawda lepiej nawilża, ale jest bardziej tłusty, lepiący i troche słabo wsiaka, można go smarować a on tylko robi sie biały na rękach i nie wsiąka zapach też gorszy od innych, ogólnie można go kupić, typowy rodzinny krem do uzywania na codzień kupuje go moja mama, ja tylko podkradam jak nie mam innego, ale sama bym go nie kupiła Używam tego produktu od: parę lat Ilość zużytych opakowań: było ich sporo