Faberlic Ramyata EDP

• 3 marca 2014 o 9:21
    zdecydowanie TAK
    Wyśmienita ciepła kompozycja orientlno - przyprawowa. Czuję wyraźnie kardamon z przyprawami indyjskimi, następnie do głosu dochodzi drzewo sandałowe, poźniej da się wyczuć heban, całość osłodzona tuberozą. Perfumy są zmysłowe, bardzo ciepłe, uwodzące, poprostu fenomenalne- a przy tym za jakie pieniądze? Z pewnością po opróżnieniu moich 30ml, kupię następne. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakowania
  • 15 stycznia 2009 o 22:51
    Nie zachwycił mnie
    Jestem wielbicielką cięższych zapachów i właściwie skusiłam się na Ramyatę w ciemno,albo i może zachęciły mnie opinie że jest super,no nie wiem...byłby super gdybym nie wyczuwała tam zapachu w stylu"kadzideł kościelnych"nie wiem co to za nuta,ale mnie wkurza,no i na początku za dużo cynamonu. Nie jestem nim oszołomiona,ale na zimę jest w sam raz,więc mam okazję do stałego używania,troszkę się rozczarowałam liczyłam że zapach będzie mocniejszy i słodszy. Używam tego produktu od:tygodnia Ilość zużytych opakowań:3/4
    YvonkaB
    17 września 2008 o 11:28
    Fajowy
    Opakowanie Ramyaty jest przecudne, już po nim widać, że zapach ma klasę. Jest on najbardziej oryginalny spośród zapachów Faberlica. Taki ciepły, orientalny, intensywny i słodko-śliwkowy. Na skórze utrzymuje się bardzo długo - ok. 6 godz. Jak dla mnie idealny na zimę i letnie ciepłe wieczory. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    lafigue
    15 lipca 2007 o 15:23
    mieszane uczucia
    Początkowo zapach mnie oczarował - intensywny, piękny, słodki, ale nie duszący. Do tego ładne opakowanie- czegóż chcieć więcej. Później zaczęłam dostrzegać, że po dłuższej chwili zaczyna dominować coś, co zawsze kojarzyło mi się z tanimi, tandetnymi perfumami (nie potrafię określić, co to za nuta, ale bardzo mnie irytuje). W dodatku nie jest zbyt trwały. Nie wiem, czy jeszcze go kupię, po zużyciu połowy buteleczki zapach stał się dla mnie nieco męczący, używam go sporadycznie.Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 1
    Wisnia
    27 maja 2007 o 23:09
    racej nie
    Mimo wszytsko zapach mi sie nie spodobał. Teoretycznie miał byc jak dla mnie: wanilia, paczula, cynamon... moje ukochane zapachy - a jednak nie! Cos w tej wodzie mnie draznilo. Zuzylam ale nie wroce do niej. Brzydkie opakowanie i slaba trwalosc tez mnie zniechecily Używam tego produktu od: pare miesiecy Ilość zużytych opakowań:1