Essence Glossy Lipbalm Balsam - błyszczyk do ust o zapachu owoców

• 11 maja 2017 o 19:59
    Uroczy
    Używałam ten błyszczyk w kolorze Berry Cupcake 06. Ładnie błyszczący się żel w lekkim różowym odcieniu. Słodki zapach i smak. Opakowanie wygląda bardzo słodko i uroczo więc fajnie mieć coś takiego w torebce. Bardzo Krótko trzyma się na ustach ale cena jest tak niska, że w zasadzie co za różnica? Jak ktoś lubi takie słodkie błyszczyki to polecam.
  • 31 lipca 2015 o 15:02
    Bardzo przyjemny gadżet
    Mam w kolorze Cherry Brownie (ten na zdjęciu przy opisie). Produkt jest opisany jako "glossy balm" - nie jest to więc chyba z założenia błyszczyk jako taki. Lubię go przede wszystkim dlatego, że jest smaczny (tak, tak, lubię zjadać wszelkie balsamy do ust). Ponadto oczywiście ładnie pachnie (słodko, ani to jednak wiśnia ani czekolada a bardziej balonowa guma do żucia), ma ładny kolor, daje ustom piękny mokry połysk (nie zawiera żadnych nachalnych drobin), jest tani i łatwo dostępny. Minusem jest jednak to, że jest to raczej gadżet niż błyszczyk, któremu można zaufać na dłużej - znika z ust w tempie ekspresowym, tj. po około 30-40 minutach (nawet jak zmusiłam się do nie zjadania go). Lubię go jednak i nie wymagam od niego za dużo. Trzymam go sobie więc w szufladzie w pracy i używam od czasu do czasu dla czystej przyjemności. Czy nawilża? Nieszczególnie, na pewno nie wyleczy suchych ust, nie nawilża, ale też nie wysusza, za to pozostawia usta przyjemnie miękkie. Jest przyjemny, więc polecam! (+) tani (+) porządne opakowanie (+) słodki zapach (+) słodki smak (+) daje delikatny kolor (+) daje mokry połysk (+) nie klei się za bardzo (+) nie wysusza (+) po jego zniknięciu usta są miękkie (-) właściwie w ogóle się nie trzyma na ustach (-) niby łatwo dostępny w szafach Essence, ale często jest wykupiony, a te tubki które stoją w szafach wydają się być przeterminowane? (produkt wygląda na rozwarstwiony) Używam tego produktu od: około pół roku albo i więcej Ilość zużytych opakowań: to jedno i jeszcze gdzieś drugie
  • 18 maja 2015 o 19:46
    lubię to!
    Balsam jest uniwersalnym kosmetykiem, który mam zawsze w torebce. Teraz już drugie opakowanie…;-) +gęsta, kremowa konsystencja +piękny, owocowy zapach +efekt nabłyszczenia jest długotrwały i utrzymuje się po jedzeniu/piciu +bardzo niska cena +wygodna aplikacja w formie tubki +nie zmienia właściwości w długim okresie użytkowania +dostępny w wielu sklepach Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
    cyrk
    20 listopada 2014 o 0:19
    Rzadki, ale słodziak.
    Miałam wersję o zapachu mango. Błyszczyk był dość tani, więc nie spodziewałam się niczego szczególnego. Ładnie pachniał i smakował!, wyglądał na ustach też niczego sobie. Taki naturalny, jasny, pomarańczoworóżowy kolorek. Niestety był dość rzadki i ciężko go było nałożyć ze względu na taki a nie inny aplikator. Nie mogłam mu wybaczyć wysuszania i tego, że rolował skórki, które potem "jeździły" mi po ustach. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    Michura
    1 września 2014 o 16:36
    Jestem zadowolona
    Kupiłam go w Hebe, cena 4,5 pln. Dopiero zaczynam zabawę z błyszczykami, do chwili obecnej podkreślałam usta tylko bezbarwną pomadką. Po tak trafnym strzale, obawiam się, że podobnie jak maskar błyszczyków zaliczę kilkanaście :) Do rzeczy: *nie skleja ust *baardzo naturalny efekt/mam mango/ *usta są o dziwo! nawilżone, delikatnie podkreślone *jest pyyyszniutki :) *wytrzymuje na ustach ok 2h. *aplikator nie do końca mnie zadowala, ale za tą cenę nie będę marudziła... Czy jestem zadowolona z zakupu? TAK, TAK , TAK!!!