Elancyl Cellureverse (Serum wyszczuplające)

• 11 października 2011 o 22:32
    bardzo dobry
    Dostałam to cudo w prezencie, sama bym nie kupiła ze względu na cenę, ale muszę powiedzieć, że to najlepszy specyfik antycellulitowy, jaki miałam! Cellulit prawie mi znikł. Zmniejszył się tak, że aż się kosmetyczka zdziwiła, kiedy poszłam na depilację. A ten niewielki cellulicik, jaki został, z łatwością wyeliminowałam potem tańszymi kremami Eveline i Perfecta. Serum ma kolor zielony. :)) Naprawdę! Przecudownie pachnie, można się uzależnić od samego zapachu, coś jak zielona herbata. Ma lekką konsystencję, łatwo się rozprowadza i jest bardzo wydajny. Dwie fiolki starczyły mi na wiele miesięcy. A co najważniejsze - używałam go kilka lat temu, a cellulit do tej pory nie powrócił! Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: dwa całe
  • 29 czerwca 2011 o 15:57
    Przeciętny
    Żel-krem o lekkiej, trochę lepkiej konsystencji - na szczęście dość szybko się wchłania i uczucie lepkości znika. Większa ilość roluje się na skórze przy rozsmarowywaniu - nie da się połączyć go z masażem tylko trzeba pozwolić mu samemu się wchłonąć. Nie jest to dla mnie zbyt komfortowe. Działanie antycellulitowe jest zauważalne, skóra staje się napięta, bardziej jędrna, gładsza. Efekt wygładzenia jest, niestety, doraźny. Na pewno warto mieć taki preparat, gdy borykamy się z problemem cellulitu, choć osobiście wolę młodszego brata Cellureverse - Offensive Cellulite. W tym przedziale cenowym serum wypada przeciętnie, jeśli kosmetyki drogeryjne są w stanie zadziałać tak samo (a są) i kosztują 5 razy mniej, to mój wybór jest jasny :) Wydajność niezła - sądziłam, że starczy mi na 14 dni stosowania, jednak był na tyle wydajny, że wystarczył na tydzień dłużej. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    xnika
    14 stycznia 2011 o 18:16
    Średni
    Ogólnie jestem szczupła zależy mi jedynie na zwalczeniu cellulitu. Tego żelu używałam przed Celludestock Vichy. Niestety po jednym opakowaniu skóra była wygładzona ale cellulit nie zniknął całkowicie, a dodam że nie mam jakiegoś bardzo zaawansowanego tylko taki który jest widoczny jak się ściśnie skórę palcami. Po takiej cenie za taką małą ilość spodziewałam się więcej. Po za tym żel ładnie pachnie, szybko się wchłania i nie roluje się. Używam tego produktu od: kwiecień-maj 2010 Ilość zużytych opakowań: jedno 100ml
    chirac1
    14 stycznia 2011 o 18:06
    mierne efekty duża cena
    Produkt dobrej firmy aptecznej kompletnie nie warty swojej ceny. Nie redukuje celulitu, nie wyszczupla. Po zastosowaniu całej kuracji-2 opakowania, nie ma widocznych efektów wyszczuplenia czy redukcji celulitu, jest wygładzona, nawilżona i dobrze napięta skóra ud jednak ten efekt z czasem mija- można uzyskać ten sam efekt taniej stosując dobry balsam. Produkt trudny w aplikacji,wolno się wchłania, pozostawia tłustą i lepką warstwę. Używam tego produktu od: 3 mce Ilość zużytych opakowań: 2 pełne opak
  • 14 lipca 2010 o 12:15
    Bardzo dobry
    Skusiłam się na Cellu/reverse tylko dlatego, że jest wygodny w użyciu - raz dziennie oraz lekki, żelowy, a nie maziasty krem. Nie rozczarowałam się ani jakością ani efektami. Po pierwsze - szybko się wchłania i można się spokojnie ubrać bez czekania aż skóra wyschnie. Ma przyjemny zapach. Jest bardzo wydany - na opakowaniu jest napisane - kuracja 14 dni - mnie starczył na ponad 20 (używałam na uda i pośladki, po trzy "pompki" na każda stronę). Efekt jako pierwsze konkretniejsze wygładzenie zauważyłam mniej więcej po 3 tygodniach. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2