Maty i czyściki do mycia pędzli

Oriflame Tarka do czyszczenia pędzli

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 9 maja 2022 o 15:53
    Niezbędny gadżet
    Myjka jest wygodna w użyciu, nakłada się na rękę i dobrze czyści pędzle. Bardzo ważne to to, aby użyć do niej jakiegoś środka czyszczącego, a czyni cuda. Obowiązkowy gadżet dla każdego, kto używa pędzli do makijażu. Nadaje się też do czyszczenia tkanin, na przykład kosmetyczek.
    • dobrze czyści
    • wygodna w użyciu
  • 5 czerwca 2020 o 15:24
    Super tani gadżet sprawiający, że mycie pędzli to sama przyjemność.
    Od dłuższego czasu zastanawiałam się czy zakupić właśnie tarkę do czyszczenia pędzli i gdy zobaczyłam właśnie tą w promocji w katalogu Oriflame nie wahałam się jej wziąć. Tarka jest wykonana z silikonu, jest dość elastyczna, przyjemna. Bardzo odpowiada mi również jej wesoły pomarańczowy kolor. Tarka posiada poziome wypustki, które idealnie oczyszczają duże pędzle oraz małe wypustki, które są okrągłe. Te drugie idealnie nadają się do pędzelków do brwi i cieni. Tarka jest dosyć solidnie wykonano i posiada otwór na paluszek, żeby było wygodniej miziać ją pędzlem :D Super gadżet, polecam!
    Zalety:
    • kolor
    • jakość wykonania
    • dopasowana zarówno do małych i dużych pędzli
    Wady:
  • 2 lipca 2018 o 21:09
    Tylko do większych pędzli
    Uwielbiam tego typu gadżety, bardzo ułatwiają mycie pędzli i nie niszczą ich włosia. To jajeczko ma bardzo duże wypustki i dlatego wolę myć nim większe pędzle, do mniejszych wybieram przyrządy o mniejszych wypustkach.
    Zalety:
    • Bardzo dobrze się o niego domywa pędzle
    • Trwały produkt, solidnie wykonany
    • Design
    • Nie niszczy włosia pędzli
    • Jest poręczne
    • Dostępność
    Wady:
    • Dość duże wypustki (wole myć o nie tylko większe pędzle)
  • 21 czerwca 2018 o 9:14
    Fajna sprawa
    Rzeczywiście ułatwia czyszczenie pędzli , nie niszczy ich ale powierzchnia jest do wiekszych pędzli zbyt mała . Ja i tak jestem bardzo zadowolona,zdecydowanie ułatwiło mi to życie !;D
    Zalety:
    • Całokształt
  • 11 października 2017 o 19:58
    Pomocna
    Bardzo mi pomogła w czyszczeniu moich pędzli, sama też nie jest trudna do utrzymania w czystości. :) Można kupić ją w promocji, Solidne, gumowe i grube opakowanie. Podoba mi się, że tarka nie jest dużych rozmiarów, a mimo to łatwo utrzymuje się w placach. Można bez problemu wsadzić w nią palce, a drugą ręką czyścić pędzle. Zaskakująco szybko pozbywam się brudu z każdego pędzelka. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona i nie żałuję zakupu. Zwykły przyrząd, zwykła tarka, a jak pomocna :)
    Zalety:
    • pomaga w czyszczeniu pędzli,
    • dobry materiał wykonania,