Decleor Perfect Sculpt, Gel-Crème Restructurant Action Vergetures [Stretch Mark Restructuring Gel-Cream](Krem-żel na rozstępy)

• 28 czerwca 2012 o 20:49
    Gorąco polecam!
    Krem naprawdę działa. Moje rozstępy były dość głębokie, powstały na skutek gwałtownego przybierania i utraty na wadze. Kosmetyk znacznie je spłycił. Zmieniła się ich struktura. Nadal są widoczne, ale dużo mniej. Ponadto, jest niezwykle przyjemny w użyciu. Przepięknie pachnie. :D Cytrusowy zapach ma działanie energetyzujące i odświżające. Produkt jest wydajny. Jednym jego minusem jest cena. Używam tego produktu od: ośmiu miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
    x1000
    15 listopada 2009 o 17:38
    Bardzo dobry
    Najlepszy produkt jaki dotychczas stosowałam. Kiedyś wydawało mi się, że Galenic Elancyl Vergetures jest dobry, ale ten jest jeszcze lepszy. Jak przestałam stosować Galenic to rozstępy stały się znów bardzo widoczne, a po Decleor nie. Znacznie zmniejszyły się i co mnie niesamowicie zaskoczyło, zmieniła się ich struktura (stały się jak reszta skóry, tylko trochę jaśniejsze). Produkt dość dobrze się wchłania i nie jest tłusty jak Galenic. Dodam, że nie stosuję go regularnie, a efekt był widoczny już po około 2 tygodnich. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    skobi
    18 maja 2007 o 14:34
    Działa!
    Po porodzie kolezanka polecila mi ten kosmetyk. Jest drogi ale naprawde dziala! niezniknelo to swinstwo ale ten zobaczy kto wie gdzie i czego szukac:) rozstepy byly duze, dlugie i fioletowe. stosowalam w ciazy kilka innych i tylko ten cos zdzialal. niestety jest drogi i dlatego 4 gwiazdki Używam tego produktu od: misiaca Ilość zużytych opakowań:1