L'Oreal Paris Studio Line, Max Objętość, Pianka zwiększająca objętość

• 2 maja 2014 o 15:38
    Świetna
    Nie skleja włosów, też ich nie obciąża. Nie niszczy ich. Równiez nie przetłuszcza. Bardzo dobra w nakładaniu. Włosy są po jej użyciu lekkie i puszyste. Tez je podnosi. Efekt utrymuje się ( w moim przypadku) kolejnego dnia. NIe mam do niej żadnych zastrzeżeń. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 nie całe
  • 9 kwietnia 2014 o 22:33
    Nie jest źle
    Mam dlugie i proste włosy. Ich ciężar powoduje, że u nasady są przyklapnięte i brak im objętości. Ta pianka rozwiązuje mój problem, ale niestety tylko na pół dnia. Zaraz po nałożeniu i wysuszeniu na szczotce włosy są ładnie uniesione i ten efekt utrzymuj się max 6 godzin. Myje włosy i tak codziennie, ale chciałabym żeby efekt utrzymywał się trochę dłużej. Plus za ładny zapach, fajną lekką konsystencje, oraz co dla mnie ważne nie sklejanie włosów i nie tworzenie z nich trudnej to rozczesania skorupy. Nie mam z piankami zbyt dużego doświadczenia, więc raczej nie kupie jej ponownie, tylko będę szukać dalej, czegoś co da całodzienny efekt. Używam tego produktu od: półtora miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie pierwszego
  • 27 marca 2014 o 21:05
    Całkiem fajna
    Pianka spełnia moje oczekiwania. Lekka, ładnie pachnie, wlsoy są po niej puszyste, lekko uniesione u nasady. Moim zdaniem spełnia swoją rolę :-)Polecam ją :D
    roux666
    13 maja 2013 o 19:45
    ee sa lepsze...
    Myslalam, ze mozna sie spodziewac czegos wiecej po Lorealu... a tu jedynie z plusow: + za to, ze faktycznie dodaje jakiejs objetosci + efekt utrzymuje sie calkiem dlugo + zapach nie przeszkadza ale te minusy mnie powalily...: -za wydajnosc( baardzo szybko mi sie skonczyal) - po kilku tygodniach przestala to byc pianka ...lala mi sie z tego woda... - skleja wlosy... Niestety, wiecej jej juz ni kupie..:( Używam tego produktu od: 4 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1duze
  • 22 marca 2013 o 20:26
    Może być
    Jesli chodzi o objętość to rzeczywiście ją dodaję . Niestety mam po niej trochę poklejone włosy . Nie wiem dlaczego . Plusy : -Zwiększa objętosć -Ładnie pachnie Minusy : -przy rzadkich włosach efekt jest niestety malo osiągalny a jak już osiągalny to krótkotrwały -czasami skleja włosy Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno nie całe