Alfaparf Semi di Lino Diamante, Illuminating Mask (Mikrokrystaliczna maska)

• 20 stycznia 2012 o 23:43
    Mikrokrystaliczna porażka
    Alphaparf Milano i do tego Diamante.. Brzmi pięknie, luksusowo, mediolańsko... Cóż.. Nabrałam się jak małe dziecko. Kupiłam 5 opakowań - wygrzebałam hurtownię fryzjerską z promocją i kupiłam. A jakże, z rozmachem. I maski i 1,5 litra odżywki z pompką i do tego to niebieskie serum w ampułkach... Użyłam przy pierwszej okazji i padłam z wrażenia. Maska nanosi się niespecjalnie, dość taka szorstka jest, ciężko ją rozprowadzić po włosach. Po spłukaniu.... ani diamante ani nawilżone.. Suche, szortskie i poplątane włosy. Z trudem je rozczesałam. Nie wiem jak ja zużyję te 5 masek i 1,5 litra tej nieszczęsnej odżywki.. Szkoda włosów. 1000 razy bardziej lubię Martixa! Używam tego produktu od: ooo... nie pamiętam od kiedy... do kiedy też nie wiem... Ilość zużytych opakowań: 1 całe, jestem w trakcie drugiego ... Boże uchowaj...
  • 25 września 2008 o 22:54
    strata pieniedzy...
    kupilam ta maske "dzieki" mojej fryzjerce.. i..bardzo sie rozczarowalam!:( ta maska tak naprawde nie robi NIIC!! mam dosc przesuszone, troche zniszczore prostowaniem wlosy, ale cudow po niej nie oczekiwalam.. sam produkt ladnie sie rozprowadza, pachnie nienajgorzej, niby zostawia na wloskach troszke tego blyszczacego pylku, ale jesli chodzi o odzywienie to klapa totalna.. wlosy sa tak samo suche jak byly, a nawet gorzej bo koncowki sie robia po niej takie... sienowate i baaardzo sie placza.. Ogolnie nie polecam. Za ta cene mozna dostac cos 100 razy lepszego!! Używam tego produktu od: miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno..i byle do konca..
  • 22 września 2008 o 21:20
    nic nie robi
    Piękne opakowanie, ładny wygląd, konsystencja masełka, które przyjemnie ślizga się po włosach podczas nakładania - ale po co to wszystko, skoro absolutnie nic nie robi? Moje włosy nie są wybitnie suche ani zniszczone, potrzebują tylko lekkiego nawilżenia i odżywienia bez obciążania ich. Ta maseczka zdecydowanie nie daje im tego. Jest to niestety kolejny produkt, który próbuje wymęczyć, bo kosztował kupe pięniędzy (kupiłam z polecenia Pani w sklepie fryzjerskim i płaciłam za jakieś 200ml ok 70 zł). Przykro mi to pisać, jednak ten produkt to jedna wielka ŻAŁOŚĆ. Chyba, że ktos lubi produkty z serii "nie zrobię nic, ale będe ładnie wyglądał w łazience" ;) Używam tego produktu od: 8 miesięcy? 9? Ilość zużytych opakowań: pierwsze i ostatnie
  • 13 sierpnia 2007 o 21:09
    dobra, ale...
    ale tej z karitexem nie dorównuje. Maska ma dosyć lekką konsystencję i faktycznie coś tam się w niej mieni. Niezależnie od nałożonej ilości trzeba długo i porządnie spłukiwać, w przeciwnym razie włosy są ciężkie i tłuste. Daje całkiem ładny połysk, ale nawilża średnio, zwłaszcza końcówki są po niej trochę sianowate. Generalnie bez spektakularnych efektów. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego