Eva Natura Len, Szampon do włosów farbowanych

Olkaxd1
    11 października 2012 o 18:42
    do nieczego!
    Niektórzy piszą że ten szampon jest dobry, może i tak. Ale po pewnym czasie włosy się strasznie wysuszają i zaczynają strasznie wypadać. Plus za to że ładnie pachnie i cena jest przestępna. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 stycznia 2010 o 11:00
    Polecam !
    Zacznę od ceny, która jest śmieszna: w zestawie z odzywką w Naturze kosztował 4,99 zł. Chciałam kupić czarną rzepę, ale nie było, więc wybrałam ten zestaw. Szampon dość dobrze się pieni, a to wg mnie plus, bo nie muszę 5 min zmywać piany. Podczas mycia włosy się nie plączą, nie robią kołtunki. Zapach średnio wyczuwalny - znika jakieś 10 min po umyciu. Co do ochrony włosów farbowanych, to średnio sobie z nią radzi. Mam włosy pofarbowane na ciemny brąz, zabrałam go ze sobą na wakacje nad morze i kolor z włosów się zmywał, ale nie podchodził pod rude refleksy. Ogólnie szampon dla niewymagających osób do codziennej pielęgnacji, gdyż jest bardzo delikatny. Używam tego produktu od: 6 miesięcy, ale z przerwami na inne szampony. Ilość zużytych opakowań: 1 butelka
  • 8 marca 2008 o 17:39
    Za tą cenę ok
    Kupiłam przy okazji, patrząc na fakt, że jest do włosów farbowanych. Kosztuje naprawdę niewiele, więc nie zastanawiałam się czy jest dobry czy nie. Po pierwszym użyciu stwierdzam, że nie pieni się mocno, choć to podobno zaleta, bo to oznacza mniej chemikaliów w składzie. Zapach jak dla mnie niewyczuwalny, nie plącze mocno moich naprawdę długich włosów, oczyszcza w miarę dobrze. Ma tylko problemy z nadmiarem lakieru na mojej grzywce, ale to normalne:D. Włosy farbuję szamponami, więc kolor zawsze schodzi i woda jest rudawa:D, przy jego użyciu też taka jest. Porównując go z Timotei czy Fructisem uważam, że jest lepszy, choćby z tego względu że włosy są dłużej świeże i nie przetłuszczają się tak szybko. Przy Fructisie muszę je myć co drugi dzień:] a przy takiej długości włosów to dość uciążliwe. Ogólnie patrząc przy okazji na cenę polecam, choć znalazłam ostatnio szampon o niebo lepszy, ale za cenę dziesięciokrotnie większą niż ta. Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:1
  • 23 września 2007 o 12:24
    całkiem przyzwoity
    Kupiłam ten szampon w Rossmanie za śmieszną cenę - 2,99zł :) I na szczęście okazał się całkiem przyzwoity. Bardzo ładnie pachnie, jest dość wydajny, dobrze oczyszcza włosy. Trwałości farby nie przedłużył, ale żaden szampon jeszcze tak na mnie nie zadziałał ;) Minus: plącze włosy i odżywka jest konieczna! Używam tego produktu od:paru miesięcy Ilość zużytych opakowań:jedno
    Judyta~
    27 września 2006 o 15:19
    Średni
    Ponieważ ufarbowałam włosy Castingiem L'Oreala, postanowiłam kupić ten szampon, zwłaszcza, że już kiedyś trochę go używałam (od mamy :)) i był dla mnie bardzo dobry. Niestety, tym razem czekało mnie rozczarowanie. Włosy po umyciu są miękkie, dobrze rozczesane i puszyste, ale na krótko. Szampon bardzo wzmaga przetłuszczanie - mycie staje się koniecznie niemalże codziennie. Dodatkowo, po paru tugodniach stosowania mam ogromnie przesuszoną skórę głowy i pojawił się łupież. Szampon jest bardzo mało wydajny, dość przyjemnie pachnie, posiada bardzo atrakcyjną cenę, ale nie zauważyłam spektakularnych efektów ochrony koloru. Odstawiłam go i więcej juz po niego nie sięgnę. Używam tego produktu od:używałam paru tygodni Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1