Unia Acnosan Soft (Tonik bezalkoholowy przeciwtrądzikowy)

• 28 kwietnia 2013 o 13:13
    CUDO! Rewelacja z która można się śmialo zaprzyjaźnić!
    Acnosan naprawdę zadziałał na mnie. Od dawna szukałam czegoś skutecznego.. w końcu znalazłam. Miałam kiedyś wersje z alkoholem.. strasznie piecze gdy miałybyście jakieś zadrapania etc.. Dlatego ta wersja SOFT jest wspaniała. A w połaczeniu np z jakimiś pilingiem to naprawde cera jest super ożywiona i mila w dotyku, bez łoju i jakichś skórek! POLECAM! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 23 września 2012 o 21:46
    zdecydowanie nie
    Najgorszy spośród wszystkich tandetnych toników i jedyny, którego nie byłam w stanie zużyć do końca. Na pewno nie matuje, nie zmniejsza trądziku, nie łagodzi. Miałam wrażenie jakbym używała zwykłej wody. Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: ok. połowy
    sylvik3
    26 sierpnia 2012 o 13:55
    łagodny
    Dużym plusem jest to, że nie zawiera alkoholu. Dobrze oczyszcza skórę. Nie podrażnia skóry. Nie pojawiły mi sie po nim nowe niedoskonałości Niska cena Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 20 czerwca 2012 o 14:38
    sprawdził się
    Szukałam toniku, który nie wywoływałby u mnie podrażnień i jednocześnie był odpowiedni do cery z problemami. Dzięki temu, że nie posiada on alkoholu w składzie, jest dla mnie idealny. Delikatnie, ale skutecznie oczyszcza, nie podrażnia. Czy wspomaga leczenie trądziku? Myślę, że tak, ale to tylko tonik - nie oczekiwałam, że po jego użyciu znikną mi wszystkie niespodzianki... Mimo to cera podczas jego stosowania zachowywała się całkiem spokojnie. Cena jest naprawdę niewielka, co uznaję za duży plus. Polecam dla tych, którzy szukają łagodnego oczyszczenia cery. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 13 lutego 2012 o 15:34
    Idealny dla trudnej cery
    Jakiś czas temu znalazłam recenzje tego toniku tu na KWC. Postanowiłam kupić ten tonik i od tamtej pory nie rozstaje się z nim. \\nPo wypróbowaniu wielu toników przeznaczonych do zery mieszanej i trudnej ten sprawdza sie najlepiej. \\n \\n*nie zostawia lepkiego filmu na skórze \\n*nawilża i łagodzi \\n*oczyszcza \\n*skóra jest gładka i miękka w dotyku \\n*całkiem przyjemny zapach \\n*tani