Bioderma White Objective Active Cream (Rozjaśniający krem na dzień)

Bioderma White Objective Aktywny krem na dzień redukujący przebarwienia 30ml

• 16 września 2012 o 0:27
    mysle że czasem mozna go kupic jako tańszy zamiennik, ale w zestawie.
    U mnie produkt spełnił oczekiwania. Ale używałam go w serii z serum na noc. Przebarwienia po trądziku, z którymi się męczyłam zniknęły a cera rozjaśniła się. Pomógł mi także w regeneracji naskorka. Gwiazdki odejmuję za konsystencję i niski filtr przeciwsloneczny. Krem nie nadaje się pod makijaż. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 opakowianie
    cava
    1 czerwca 2012 o 21:44
    Nie mogę zmęczyć.
    Cudów nie ma i nie liczyłam na to, że ten krem zlikwiduje przebarwienia. To może zrobić tylko cykliczne, głębokie złuszczanie. Kupiłam w promocji zestaw White objectiv na dzień i na noc, i sumiennie używałam, i tak: - bardzo upierdliwy produkt, trzeba sobie samemu mieszać kosmetyki które kosztują słono i za cenę regularną to powinny same tańczyć i śpiewać, a nie że człowiek odstawia " domowe laboratorium" - obostrzenia w czasie stosowania są absurdalne, te kosmetyki nie działają aż tak radykalnie żeby trzeba było dzielić ich "żywotność" na serie IMO to chwyt marketingowy. - kremy stosowane razem, lekko rozjaśniają ogólnie cerę, ale szału nie ma. Tak samo, a nawet lepiej działa peeling z aspiryny, czy inne regularne złuszczanie. - cena nie adekwatna do działania. Płacimy chyba głównie za logo. - żel na noc wysusza, krem z wit. C na dzień nie nawilża więc trzeba dodatkowo używać jakiegoś nawilżacza. Ogólnie - zawracanie głowy, mam i mam, nie mogę zmęczyć. Używam tego produktu od: Pół roku, z przerwami. Ilość zużytych opakowań: Prawie całe.
  • 3 września 2009 o 1:15
    Szkoda czasu i pieniędzy :/
    Spodziewałam się większych efektów, tymczasem krem jedynie lekko rozjaśnia. Delikatne przebarwienia jakie były takie są, a zużyłam drugie opakowanie. Jedyne plusy to konsystencja ( idealna pod filtry ) i brak zapachu. To jednak za mało, bym kupiła go po raz trzeci :/ Używam tego produktu od: ok. 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 2
    luiggi2
    24 października 2008 o 0:33
    Obiecanki cacanki...
    Kosmetyki z tej serii (a szczególnie serum) gorąco polecała mi i innym pacjentkom znajoma dermatolożka (teraz zastanawiam się, dlaczego tak żarliwie...). Oczywiście posłuchałam i - mimo chorej ceny - zakupiłam. Ślepo wierząc w dobre chęci i solidną wiedzę lekarki, sumiennie wsmarowywałam krem i serum zgodnie z zaleceniami z ulotki, do tej pory zużyłam po dwa opakowania i ... nie zauważyłam nawet NAJMNIEJSZEJ POPRAWY! Dodam, ze moje przebarwienia nie są jakimiś z cyklu NIE-DO-ZATUSZOWANIA-NAWET-GRUBĄ-TAPETĄ i wystarczy lekki fluid+lekki korektor aby zniknęły z pola widzenia. Aha! I oczywiście przez cały czas stosowałam filtr +50 i unikałam ekspozycji twarzy na słońce (jakie słońce?...) Nie znam się na biochemii i nie wiem, co te kosmetyki w sobie mają, czego nie mają, a co powinny mieć, ale napewno nie działają tak, jak to jest opisywane. ZDECYDOWANIE ICH NIE POLECAM! Używam tego produktu od: 6 m-cy Ilość zużytych opakowań: 2 x 2
  • 2 października 2008 o 12:36
    Brak efektow
    Kupilem ten kosmetyk, aby wybielic malenka, potradzikowa plamke na policzku. Niestety po zuzyciu calego opakowanie, nie zauwazylem zadnych efektow. Lepszy efekt rozjasnienia uzyskalem, stosujac retinoidy... Krem piecze po nalozeniu, wiec moze sie wydawac, ze skladniki aktywne dzialaja, jednak nie przynosi to zadnych obiecywanych korzysci Używam tego produktu od: 2 miesiace Ilość zużytych opakowań: 1