Timotei Natural Style, Lakier do włosów super mocno utrwalający

Ewi223
    30 marca 2012 o 7:18
    okropny
    Coś ostatnio nie mam szczęścia do lakierów do włosów kolejny nie wypał: minusy: -okropnie obciąża i przetłuszcza włosy - fryzurę utrwala na bardzo krótko po czym włosy pięknie klapią = mega skleja włosy, dawno nie widziałam takiej skorupy na moich włosach -kiepsko się wyczesuje z włosów plus: -jedyny plus można przyznać za zapach , który nie jest duszący Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 2 maja 2011 o 11:27
    Stary ale jary
    Ta seria do modeowania i utrwalania włosów pojawiła się już bardzo dawno temu, pamiętam, że byłam wtedy jakoś w gimnazjum i używałam tego płynu do stylizacjii włosów (lakieru do włosów w płynie?!) i bardzo go sobie chwaliłam. Dziś jestem już 23letnią staruszką:P a dalej jestem zadowolona z tych kosmetyków, pomimo, że od tego czasu pojawiło się na rynku mnóstwo nowości i wydawałoby się, że innowacyjnych produktów, z których większość już testowałam. Zawsze jednak wracam do tego i gości on w mojej łazience na stałe. Plusy: +niska cena za największą pojemność +bardzo wydajny +utrwala mocno ale nie skleja włosów +włosy po jego użyciu nie są matowe ale zdrowo błyszczą (jednak nie przetłuszcza ich) +utrwalenie jest mocne ale bardzo elastyczne-nie jest to efekt sztywnego chełmu +łatwo go wyczesać +radził sobie doskonale zarówno gdy miałam kręcone włosy do połowy pleców jak i teraz gdy mam na głowie boba i codziennie prostuję włosy (utrwala ten efekt) -ładny zapach, nie taki agresywny i duszący jak inne lakiery. Używam tego produktu od: 8 lat?! :) Ilość zużytych opakowań: nie doliczę się ile
    fille6
    12 maja 2010 o 14:22
    beznadziejny
    Moim zdaniem ten lakier to porażka. Kupiłam go, ponieważ lubię testować nowości. Miał mocno utrwalać a zamiast tego tylko obciąża i mam wrażenie, że przetłuszcza włosy. Zamiast poprawiać fryzurę, tylko ją psuje. Zapach też mi się nie podoba, jakiś taki sztuczny jest. Rozpylacz ma koszmarny. Wyrzuciłam w połowie zużyte opakowanie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół
  • 30 marca 2010 o 14:25
    Slabe utrwalenie
    zgadzam sie z innymi wypowiedziami: lakier ladnie pachnie, dobrze sie rozpyla,nie skleja wlosow, jednak nie utwala tak mocno jak sie spodziewalam :( Używam tego produktu od:mies Ilość zużytych opakowań:0,5
    droga A
    16 grudnia 2009 o 10:38
    uff
    Moje skojarzenia z lakierami Timotei były jednoznacznie niepozytywne. Tym większe było moje zaskoczenie tym lakierem - rzeczywiście utrwala i nie obciąża włosów. Nie szkodzi ani fryzurze, ani włosom. Jedynym mankamentem jest to, że trzeba dość dużo napsikać by utrwalić włosy, przez co duża butelka staje się bardzo niewydajna. Zapach ma nieinwazyjny. Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1