Purity Laboratories Beverly Hills, Natural White Sensitive (Wybielająca pasta do zębów wrażliwych)

sheer
    8 września 2013 o 17:26
    kiepski
    zachęciła mnie promocja w rossmannie do zakupu tej pasty. -cena poza promocją jest wysoka - nie wybiela, więc nie spełnia swojego gł. zadania - nie odświeża oddechu - nie pieni się, więc nie jest wydajna. w skrócie wiecej nie kupie. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1- 100 g
  • 14 października 2012 o 10:17
    Zwykła pasta
    Kupiłam ten produkt z myślą, że pomoże choć troszkę wybielić moje zęby. Jestem miłośniczką kawy i muszę o nie dbać w tym kieruku, ale nie mam jakichś problemów z ich barwą. Nie oczekiwałam efektu ,,wow", ale liczyłam , że zmienią barwę chociaż o jeden ton- nic podobnego. Zwykła pasta. Zalety: - ... Wady: - jest dość droga , jak na produkt o nijakim dzialaniu (ok 17 zł) - nie odświeża jakoś specjalnie (na równi z pastami średniej jakośći) - NIE WYBIELA , co producent ma w założeniu. Więcej na jej temat nie mam nic do napisania. Jest nijaka. Dodam tylko, że nie ma kleistej konsystencji jak pisano w większości wypowiedzi. Posiada konsystencję jaknajbardziej ,,pastowatą " :D Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: dwa opakowania
  • 10 lutego 2010 o 20:38
    przeciętna
    Pasta oczywiście "holiłudzkiego" uśmiechu nie zapewnia, ale odrobinę rozjaśnia zęby, dobrze je czyści,u mnie nie podrażniła wrażliwych dziąseł,pozostawia uczucie świeżości.Myślę jednak taki efekt może dać wiele tańszych past. Używam tego produktu od: 1,5 Ilość zużytych opakowań: 1
  • 19 sierpnia 2009 o 17:31
    dobra,lecz nie ideal
    Szczerze mowiac nie wiem skad poprzednie opinie o tejpascie ze jest maziowata i wodnista. Ja nic takiego nie zauwazylam, konsystencja ok. Co do efektu wybielania sama nie wiem wiadomo ze nie wybieli na snieznobiala biel jak kazda, ale jest dosc dobra.Smak mietowy, ale faktyczni slabo odswieza tak srednio, jest dosc lagodna. Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:1
    anee
    20 maja 2009 o 23:29
    odradzam
    Zapłaciłam za tą pastę ok. 18 zł, spodziewałam się więc hollywoodzkiego efektu :P Wcześniej używałam Blend-a-med 3D White de Luxe i White Now, chciałam więc coś mocniejszego. Niestety wybielenia nie zauważyłam, co najwyżej średnie utrzymanie efektu po 3D White, a po miesiącu już się przestraszyłam i wróciłam do 3D. Pasta podrażniła mi dziąsła, ponadto mam uszkodzone szkliwo. Ma konsystencję mazi i nie odświeża oddechu. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań:1