L'Oreal Paris Body Expertise, Nutri Bronze Slim, Mleczko nawilżające 24h Efekt stopniowej opalenizny + wyszczuplanie

klodek
    16 maja 2014 o 1:04
    Cudo!!!
    W ciągu ostatnich lat zużyłam około 5 opakowań tego produktu. Musze przyznać, że go uwielbiam. Kupowałabym za każdym razem gdyby nie jego cena. Dla mnie jest to najlepszy balsam brązujący ever. Ma idealną konsystencję. Pięknie brązuje. Bardzo ładnie nawilża. Lekko napina skórę. Nie zostawia żadnych smug i równomiernie się ściera. Jak dla mnie ideał. Polecam! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 5 opakowań
    82lena
    15 czerwca 2012 o 9:29
    obok Dave - super brązujący balsam!!
    mój drugi typ w balsamach brązujących - obok Dave!! -delikatna konsystencja - łatwo sie rozprowadza zapach - nienarzucajacy się - typowy samoopalacz w wersii light!! ładny stopniowy kolor - można przerwać jak komuś nie pasuje i nie zrobi krzywdy ;) u mnie był widoczny efekt nawilżenia wady: cena - jak dla mnie dość drogi - z tego powodu uzywam zamiennie Dave!! efekt wyszczuplania - śmieszy mnie zawsze taki opis na balsamie! pewnie chodzi o efekt opalenizny - ciemny wyszczupla ;) ogólnie ok jako balsam brązujący i nawilżający Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 2-3 opakowania
  • 28 grudnia 2011 o 17:47
    świetny!
    Nie przepadam za balsamami z dodatkiem samooplacza, ze względu na ich zapach, ryzyko złego rozsmarowania, zwykle wysuszają skórę, a jak "opalenizna" schodzi, to pozostawiają smugi. W tym przypadku tak nie było, szczerze mówiąc, żaden balsam nie nawilżył mojej skóry, tak jak ten. Skóra była nawilżona cały dzień. Efekt "sztucznej opalenizny" była dla mnie zadowalający. Mam jasną karnację, mimo to, nie byłam pomarańczowa, tylko jakby delikatnie muśnięta słońcem :) Nie należy też się bać, że produkt źle się rozsmaruje, ten balsam opala naprawdę delikatnie, więc o jakiś ciemnych plamach, smugach nie ma mowy. Schodzi też równomiernie. Ładnie pachnie, a zapach samoopalacza czuć dopiero po 2-3 godzinach, ale jest on dużo delikatniejszy niż w innych produktach. Przyjemna konsystencja, raczej gęsty. MINUS: niestety, cena tego produktu jest wysoka,a przy stosowaniu na całe ciało, starcza on zaledwie na ok 3 tyg. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 23 października 2011 o 22:49
    Ma dużo plusów
    Kupiłam te mleczko pod wpływem pozytywnych recenzji. Mam skórę bardzo jasną prawie porcelanową z dużą ilością różowego pigmentu i wybrałam odcień dla skóry jasnej. Mleczko ma lejącą konsystencję przeciekające przez palce, jednak dla mnie to nie wada. Plusy tego kosmetyku są takie, że szybko się wchłania, nie śmierdzi i naprawdę fajnie brązuję bez pomarańczy. Kolor na mojej skórze jest ciekawy taki złotawy czego się nie spodziewałam. Plus za nawilżenie chociaż nie mam skóry suchej na ciele. Czego nie lubię w tym mleczko to wydajność, przy codziennym użyciu ubywa go w bardzo szybkim tempie. Przy tej cenie spodziewałam się lepszej wydajności. Ogólnie fajne, ale ma wadę wydajność i cenę. Być może kiedyś jeszcze kupię, ale nadal będe szukać ideału. Używam tego produktu od: Od zeszłegor roku Ilość zużytych opakowań: kończę pierwsze
  • 23 lutego 2011 o 16:56
    A więc napiszę w skrócie spełnia swoją rolę : *brązuje i to w naturalny sposób *nawilża Ale żeby pomagał niwelować skórkę pomarańczową to nie zauważyłam ;)Ogólnie nie wierzę w takie kosmetyki 2 w 1 dlatego zdecydowanie wolę używać balsamu brązującego do posiadania opalenizny a balsamu na skórke pomarańczową do skórki pomarańczowej :D