Cargo Lip Gloss Duo, Quad Podwójny i poczwórny błyszczyk do ust

Alania1
    1 marca 2013 o 19:43
    Totalna beznadzieja
    Powiem niewiele na temat tego błyszczyku... JEST TAK BEZNADZIEJNY, ŻE SZKODA MOJEGO CZASU NA ROZPISYWANIE SIĘ O NIM!!! cena???? - kurcze za co taka???? totalnie wysuszył mi usta, mało tego, że wysuszył to sporo czasu zajęło mi doprowadzenie ich do jakiegoś, powtarzam JAKIEGOŚ stanu!!! Usta mnie tak niemiłosiernie piekły, szczypały itd, że nie sposób było skoncentrować się na pracy.... tylko nawilżanie i nawilżanie innymi preparatami (Ziaja przeciwsłoneczna idealna a za tak niską cenę) Nigdy więcej tej firmy!!! Nikt mnie nie przekona!!! Pół gwiazdki za opakowanie tylko i wyłącznie bo muszę coś dać!!!! Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 opakowania i kosz
    fossa
    14 maja 2009 o 17:43
    Hmm, dobry ale ...
    Mam poczworny blyszczyk, koloru South Beach. Moje najwieksze zastrzezenie co do niego to slaba trwalosc - utrzymuje sie na ustach z 1h/2h. Ciekawa i bogata kolorystyka, fajne opakowaniu [ale brak pedzelka], dobra wydajnosc ... Szkoda ze nie jest trwalszy :( Używam tego produktu od: 3m-cy Ilość zużytych opakowań: pierwsze i pewnie ostatnie
  • 18 marca 2008 o 16:14
    moje marzenie
    Och jak ja długo marzyłam o tym błyszczyku. Od czasu jak 3 lata temu bylam w Paryżu i.. go nie kupiłam ;) Od grudnia jestem jego posiadaczka :) + bardzo wydajny, trzeba uważać, żeby nie przesadzic + kolory sa piekne + efekt lustra na ustach, który uwielbiam Niestety ma też minusy: :( - w ogóle nie zawilża, nic a nic - błyskawicznie znika z ust Używam tego produktu od: grudnia Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 26 czerwca 2007 o 1:04
    Efekt photoshopa!
    Na pewno jest to pierwszy błyszczyk, z którym sie spotkałam, który daje taki efekt! Mam odcień Soho, a więc jasny, blady róż i drugi ciemniejszy, zgaszony róż. Na ustach oba odcienie wyglądają na jasne, ale ten pierwszy moim zdaniem nadaje sie tylko na podkreślanie/uwypuklanie środka wargi ( i robi to wprost genialnie!), jednak na całe usta jest zbyt jasny. Nie maja żadnych drobinek. Dają gładki, metaliczny połysk i wrażenie idealnych warg, jak ze zdjęć po obróbkach cyfrowych. Konsystencja jest kremowa i dość "cienka". Nie odżywia zbytnio. I największa wada - bardzo szybko schodzi. Za to odejmuję gwiazdkę. Zapach: tu ciekawostka. Mam 2 opakowania tego samego koloru i jeden z nich jest całkowicie bezzapachowy a drugi pachnie dość intensywnie cynamonem. I niczym innym już sie od siebie nie różnią. Pędzelkiem nie polecam stosowania, bo konsystencja jest naprawdę bardzo delikatna i aplikator wbiłby sie w nią jak w masło. Opakowanie faktycznie bardzo fajne i wygodne, jednak cóż za zawód, gdy okazało sie, że samego kosmetyku jest w nim ok 1/3. Taki "chłyt marketingowy" ;) I za to tez odejmują druga gwiazdkę, bo przy takiej cenie samego produktu też powinno być więcej. Może kiedyś jeszcze się skuszę na inny, ciemniejszy kolor, bo takiego efektu to ze świeca szukać.Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2 nie zużyte do końca
  • 19 czerwca 2007 o 9:46
    Troche za drogi...
    Mam wersje 4-kolorowa "Love, love"- kolory od bezbarwnego do ciemnego wina, raczej zimne. O dziwo- wszystkie mi pasuja. Musze zaznaczyc, ze kupilam go na wyprzedazy w Sephorze, bo inaczej bym sie na pewno nie skusila. Produkt jest dobry- zero smaku i zapachu, gesty, nie klei sie. Kolory sa transparentne, polysk zalezy oczywiscie od grubosci warstwy. Najlepiej nakladac go pedzelkiem, ktorego producent, niestety, nie dolacza. Pudelko jest pomyslowe i solidne, nie otwiera sie niespodzianie. Ilosc nieco mnie rozczarowala- biorac pod uwage wielkosc pudelka. Paleta kolorystyczna jest bardzo duza, a zestwienia (2 i 4 kolorow) znakomicie do siebie pasuja. Ogolnie jakosc kosmetyku jest bardzo wysoka, ale ja jestem zbyt skapa, zeby go kupowac (no chyba, ze znajde ponownie w promocji). Używam tego produktu od: dlugo Ilość zużytych opakowań: 1