Nuxe Creme Etincelante Soin Peeling Eclat (Rozświetlająca pielęgnacja złuszczająca dla skóry z niedoskonałościami)

• 16 kwietnia 2011 o 14:02
    moj ulubiony
    najlepszy krem na jaki natrafilam do tej pory. faktycznie rozjasnia twarz, pory sa zmniejszone, krostki powoli znikaja. nie jest tani, ale calkowicie warty swojej ceny.Używam tego produktu od: od roku? moze troche mniejIlość zużytych opakowań: w trakcie 2 edit: niestety, z biegiem czasu przyuwazylam, ze krem ten powoduje u mnie powstawanie wielkich, bolesnych krost, gleboko pod skora. mimo, ze powierzchownie, skora wydaje sie ladna i rozjasniona to te tajemnicze zjawiska przemawiaja zdecydowanie na jego niekorzysc. dlatego redukuje ilosc gwiazdek
  • 20 stycznia 2011 o 10:03
    dla mnie jest ok
    dla mnie kremik sprawdza się może nie w 100% ale cudów nie ma ale jak na moje potrzeby jest ok u mnie nic nie złuszczało ale na pewno ujednolicało kolor na buzi dawało silny efekt rozświetlenia buzia była wygładzona zdrowa promienna bardzo szybko goiły się zaczerwienienia po krostkach co dla mnie jest dużo nie lubię mieć bardzo długo czerwnoych plamek ;) cena nie jest aż tak duża jeśli weźmie się pod uwagę że ten kremik jest wydajny bo ma taką konsytencję że nie wielka jego ilość wystarcza na pokrycie buzi nie trzeba nabierać dużej ilości wystarcza cienka warstwa:) Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 24 listopada 2010 o 21:37
    geniaalny
    Krem kupiłam z nadzieją, że pomoże mi w końcu uporać się z pryszczami(nie miałam trądziku lecz dużo zanieczyszczeń). I dzięki Bogu lub intuicji natrafiłam na to maziidło. I naprawdę robi to wszystko co producent obiecuje. Pomimo, że jestem dość młoda i nie zarabiam to na ten krem jestem w stanie odłożyć każdą sumę. Przy okazji jest bardzo wydajny. Używam tego produktu od: 8 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 30 października 2010 o 20:53
    Warto zakupić !!!
    Mam cere mieszana i wrazliwa, trudna, borykam sie z konkretnymi niedoskonalosciami, ten krem bardzo mi pomogl, rozswietlil skore w strefie T, niedoskonalosci zniknely, skora jest gladka i promienna az milo sie patrzy, nie uzywam kremu na policzki, poniewaz jak to przy skorze mieszanej sa suche i potrzebuja czegos konkretniejszego. Ogolnie bardzo lubie kosmetyki NUXE i z czystym sumieniem polecam je kazdemu. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:2
  • 31 maja 2010 o 20:43
    mnie zaintrygował
    Dla mnie to produkt od którego się ucieka i do którego się powraca. Ładnie pachnie - określiłabym ten zapach jako zbliżony do "różowej gumy do żucia dla dzieci" Zaczęłam go używać wczesną wiosną jako kurację oczyszczjącą po zimie. Potwierdzam, że powoli, powoli zadziałał - pozbyłam się łuszczącej i przesuszonej skóry na czole, a cera stała się jaśniejsza, mniej poszarzała. I żadnych zaskórników, wyprysków i podrażnień. Odpycha mnie od niego właśnie owo wałkowanie się po nałożeniu - ale w końcu jest to krem na noc, więc można powstrzymać się od "ścierania wałków". Przyciąga za to pozytywny widok porannej buzi w lustrze. Do używania jako produkt, który ma wykonać swoje zadanie - dla mnie jako odpoczynek po zimie - a nie jako krem całoroczny. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: wykańczam pierwszy słoiczek