Delia Płukanka do włosów srebrna

Delia Hair Fashion Płukanka Do Włosów Fioletowa 200 ml

• 14 kwietnia 2015 o 14:03
    Z umiarem bo wyjdą zielono-szare refleksy!
    Jeśli używamy tej płukanki wg instrukcji, rozcieńczamy wg zaleceń,a do tego mocno włosy nawilżamy - efekt jest zadowalający. Żółte refleksy stonowane, kolor naturalnie ochłodzony. Nie utrzymuje się to długo więc co kilka myć trzeba płukanie powtarzać. \\nNiestety, kilka razu udało mi się przedobrzyć i wyszły mi szaro-zielone końcówki, wyglądało to strasznie obrzydliwie :( dlatego ostrzegam przed wlewaniem zbyt dużej ilości! \\n
    drKot
    3 kwietnia 2015 o 21:01
    Jest okej
    Płukanę kupiłam w Rossmannie za 5zł, zdecydowałam się na nią, ponieważ miałam dekoloryzacje po której nałożono mi farbę ciemny blond, jako że moje naturalne włosy są bardzo ciemne, farba zaczęła "rdzawieć"... Wyczytałam w necie, że na rudawe, pomarańczowe włosy sprawdzi się płukanka srebra i sprawdziła się całkiem spoko :) Nie wysuszyło mi włosów, nie zzieleniały ani nie zszarzały, aplikacja nie jest skomplikowana, produkt wydajny za niewielkie pieniądze :) Używam tego produktu od: 2 dni Ilość zużytych opakowań: 1/3 zakrętki :)
  • 15 stycznia 2015 o 16:26
    Efekt zgniłej trawy
    Będzie krótko, bo i nie ma o czym pisać. Płukanka daje na moich włosach efekt zgniłego, zielono-szarego siana, tudzież mopa, jak kto woli. Próbowałam w różnych proporcjach, próbowałam do odżywki, za każdym razem ten sam efekt. Przyciemnia włosy na zgniły kolor, wstrętny. Na szczęście spływa całkowicie po kilku myciach. Może sprawdzi się lepiej na bardzo jasnych włosach - siwych, białych? choć moje takie ciemne wcale nie są. Poza tym, płukanka przesusza i niszczy włosy, robią się z nich strąki, szczególnie na końcówkach. Nie polecam, teraz używam szamponu Loreal Silver expert i zdecydowanie efekt jest o wiele lepszy i przede wszystkim platynowy, naturalny i delikatny, a nie szaro-zgniły. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Połowa butelki
    gabi97
    16 października 2014 o 19:36
    NIGDY WIECEJ!
    Przechodzilam z (jasnego) dosc cieplego blondu na prawie ze biel. Bylam juz na tym etapie "jest idealnie, ale mogloby byc jeszcze lepiej" - byla sliczna platynka, poza delikatnie zlotymi odrostami i generalnie zlotawymi akcentami. Nie chcialam ich farbowac bo - o ironio - balam sie, plukanka to takie bezpieczne wyjscie, prawda? Wszystko wedlug zalecen producenta. Wylalam ten wspanialy roztwor na glowke. Zaczelam splukiwac, a tu koncowki... szare. Mysle: wiele dziewczyn przesadzilo, moze ja rowniez? Rzucilam sie wiec myc jeden raz, drugi, trzeci. Nie moglam przestac widzac te ohydne kosmyki. Nie popielate, nie srebrne. SZARE. Wmowilam sobie-ok, moze po wysuszeniu szarosc okaze sie szlachetnym srebrem. Ta. Wlaczajac suszarke w lustrze zauwazylam NIERUSZONE zlociste odrosty i szara jak szmata do podlogi reszte. Mowie sobie: spokojnie, poczekam az beda suche. Byly, a mi naplynely lzy do oczu. Szarosc okazla sie byc najokropniejszym, najbrudniejszym z mozliwych odcieni, a zloto z odrostow przeistoczylo sie w brudna rdze. Rzucilam sie myc wlosy. Szorowalam je chyba z 10 pod rzad... Bez skutku, nalozylam maske z miodem i cytryna, spienilam szampon przeciwlupiezowy i chodzilam tak jakas godzine, nawet w akcie desperacji siegnelam po plyn do naczyn... ;) Powtorzylam te czynnosci jakies 5 razy, a efekt mizerny. Nie wiem jeszcze cos z nimi zrobie, ale znienawidzilam ten produkt z calego serca. Wiem, ze u wielu sie sprawdzila, ale jak dla mnie - nie warto ryzykowac, mimo ze to tani interes. Drozszym bedzie przywrocenie wlosow do stanu, w ktorym dacie rade wyjsc z domu. Używam tego produktu od: RO Ilość zużytych opakowań: jedno napoczete i do smietnika
    olx_
    12 września 2014 o 23:59
    idealnie
    Zaczne od tego ze swoje nudne brazowe włosy potraktowalam rozjasniaczem na wakacje, chciałam mieć blond pasemka/refleksy. Wyszlo powiedzmy ombre ale niestety rudo złote. Zabieg powtorzylam i polowa wlosow miala kolor kanarkowy z rudawym polyskiem. Poczytalam o plukankach i jeszcze dziś kupilam tą (bo tylko ta byla w rossmannie) i jeszcze dzis jej użyłam :) Najpierw plukalam kosmyk w 2l wody z jednym korkiem plukanki, efekt byl niewielki ale w porzadku wiec postanowilam zanurzyc cale wlosy i dolac jeszcze jeden korek. EFEKT JAK MARZENIE, WYSZLO IDEALNIE Wyglada jakby ostry żółty wyblakł i wyszedl śliczny delikatny naturalny popielaty, na koncowkach jasniutki blond. Rano moze powtorze zabieg. Wlosy byly odrobine suche ale bez tragedii. jak najbardziej POLECAM! dodam ze w rossmannie kupilam za 3.99 !!! Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: 2 korki