Goldwell Żel z woskiem (Gel Wax)

• 17 kwietnia 2009 o 22:34
    najlepszy!
    zaczne od tego, ze takiego samego to juz goldwell nie produkuje. niby zmienione design, ale widze tez, ze teraz do wlosow kreconych jest, wtedy byl inny. nie wiem czy lepszy jest teraz, musze dopiero wyprobowac, ale ten, ktory jest na zdjeicu jest najlepszy! tyle zeli, gum, woskow do wlosow przetestowalam, wiec moge z czystym sumieniem powiedziec, ze ten nalezy do kwc! pieknie nablyszcza wlosy, bez tluszczenia i bez efektu przeciazania. doskonaly do wykanczania fryzur na gladko, do lokow, po prostu do wszystkiego. dozownik praktyczny, ciezko pzresadzic z iloscia. bardzo wydajny, wystarczy kapka na wlosy sredniej dlugosci - a do takich nadaje sie idealnie, jak rowniez do krotkich. moc utrwalenia zalezna od tego, ktory sie kupi - ja mialam normal, wiec i wykonczenia bylo normalne, naturalne. swietny do poprawek w ciagu dnia. mozna nim szybko wyczarowac ladna fryzure. Używam tego produktu od:kilka lat Ilość zużytych opakowań:kilka
    Hexxana
    23 lutego 2007 o 18:56
    Jestem na NIE
    Mam dwie wersje Normal i Strong-nie widze pomiedzy nimi roznicy,zamiast nablyszczenia otrzymujemy efekt paczki smalcu na wlosach-okropienstwo,nawet w minimalnej ilosci sprawia,ze wlosy wygladaja nieswiezo i nie ma mowy o jakimkolwiek utrwaleniu a po kilku godzinach wlosy wygladaja jakbym ich przez m-c nie myla :( Testowalam na roznych dlugosciach wlosow i za kazdym razem bylam na NIE,uwazam,ze szkoda wydanych pieniedzy i na cale szczescie koncze te nieszczesne opakowania,ktore mecze od roku.Totalnie nieudany zakup i po raz kolejny zrazona jestem do produktow Goldwella. Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:rozpoczeta 2,na szczescie na wykonczeniu
  • 9 stycznia 2007 o 22:46
    e tam
    Krótko: utrwala/układa dośc dobrze (ale z łatwością można taki efekt uzyskać za pomoca prroduktu o 1/3 ceny), nabłyszczenia nie zauważyłam (choć moje włosy i tak same dość mocno błyszczą odkąd odczepiłam się na dobre od farb do włosów - brrr) i bardzo szybko się skończył. Czyli produkt niezły, ale absolutnie nie za tę cenę! Używam tego produktu od: 4 lata temu Ilość zużytych opakowań:1
    elisek
    5 grudnia 2006 o 17:54
    jednak tłusty
    Mój największy zarzut to fakt, że żel z woskiem bardzo tłuści włosy. Nie widać tego po samym preparacie - ma fajną, prawie przeźroczystą i lekko nasyconą bąbelkami (powietrzem) konsystecję. Natomiast nawet przy minimalnej ilości trzeba się liczyć, że włosy będą wygładzone i ujarzmione za pomocą tłuszczu. Nabłyszcza bardzo niewiele, zresztą kilka godzin po nałożeniu ten połysk matowieje. W związku z tymi chcąc wygładzić włosy mogłam nakładać preparat jedynie na nieliczne kosmyki - partie włosów. Plus - nie usztywnia zupełnie,włosy są miękkie (mam wersję normal). Urzekający zapach i to nie tylko w opakowaniu. Jest dobrze wyczuwalny na włosach. Bardzo wygodne opakowanie z pompką, bardzo duża wydajność żelu (oj, długo się już z nim męczę:)) Używam tego produktu od: ok.3 lat Ilość zużytych opakowań: wciąż pierwsze
    agadzia
    5 stycznia 2006 o 11:25
    świetny
    Jestem mu wierna od ponad 2 lat, kiedy to poraz pierwszy nałożyła mi go moja fryzjerka i okazało sie, że mogę go u niej kupić... bardzo wygodne opakowanie, świetnie się rozprowadza, ma miły zapach. Poza tym podoba mi się, ze ładnie nabłyszcza włosy i nie obciąża ich- super do krótkich fryzurek