Estee Lauder Face Primer Plus Smoothing Matte Base

• 6 marca 2011 o 14:08
    matuje ale nie na cały dzień
    co prawda używam tego produktu sporadycznie a wiadomo że najlepszy efekt otrzymuje się stosując systematycznie, to jestem w miarę zadowolona. matuje, skóra jest gładka... ale roluje się i efekt nie trzyma się zbyt długo. poprawiam nim świecenie skóry rano i w ciągu dnia, bo jednokrotne nałożenie nie wystarcza :( jest bardzo wydajny, to plus. minus to z pewnością krótki efekt! mi po prostu przydaje się czasami :)
    jagna w
    13 listopada 2010 o 18:12
    dobra
    baza spełnia obietnice producenta , , w nadmiarze roluje sie z podkładem z upływem dnia ,makijaz zachowuje sie jakby bazy nie było ...gdy nalozymy baze fakt cera jest ujednolicona , miekka gładsza , zaczerwienienia ukryte taka delikatna jasna powloczka na buzi , ale na chwile, bo nie matuje i nie zachowuje tych wlasciwosci przec cały dzien Używam tego produktu od: 4mc Ilość zużytych opakowań: jedno
    Linka20
    24 lutego 2010 o 17:11
    Polecam
    Jestem mile zaskoczona. Dosc dlugo stosowalambaze le blanc de chanel skuszona opiniamii na necie ale zawiodla mnie. Skuszona promocja w GC przy upuscie 50% zakupilam EL Face Primer Plus. Mam cere sucha lekko luszczaca sie a pomimo to cera po zastosowaniu kosmetyku pozostala jedwabista i gladka. Pod oczy nakladam korektor rubinstein albo chanel i jak najbardziej oba kosmetyki ne "gryza" sie z baza. Podklad rowniez dobrze komponuje sie a stosuje z diora nude skin.Używam tego produktu od:5 tygodni Ilość zużytych opakowań:1/2opakowania
    ruda224
    13 sierpnia 2009 o 15:00
    damy radę
    Używałam już chyba wszelkich możliwych do osiągnięcia baz pod podkład. Na dnie szuflady wylądowały już dr feelgood, baza lancome pro, estee lauder idealist i wiele innych. Wszystkie powodowały niekontrolowany wysyp na twarzy. Ta baza jest na prawdę inna pod tym względem - żadnych niespodzianek. Inne jej funkcje są spełnione należycie - matuje, dziwne dziurki w mojej facjacie(pory tak zwane :)) są zakamuflowane, podkład rozprowadza się świetnie. Używam tego produktu od:1 m-ca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1-go
  • 17 czerwca 2009 o 16:25
    Hmmm...
    Nie wiem od czego zacząć bo ten kosmetyk zaskoczył mnie i bardzo pozytywnie i negatywnie.Baza super komponuje się tylko z podkładami tej samej firmy i tylko wtedy widać efekt supergładkiej cery i zminimalizowanych porów.Tylko w połączeniu z podkładami EL daje efekt matu i znacznie przedłuża trwałość makijażu-nawet do 16-17 godzin.Bardzo wydajna,wystarczy odrobina na całą buzię.Szybko się wchłania. I wszystko byłoby w porządku gdyby nie to że potrzebuję czegoś co przedłużałoby trwałość również podkładów innych firm.Niestety,mam wrażenie że w przypadku innych niż EL baza działa wręcz odwrotnie.Vitalumiere zsuwa się z niej jak po szkle,Sensai tak samo i tak samo wszystkie inne z mojej kosmetyczki... Przy nakładaniu baza brzydko się roluje i muszę się namachać żeby ją dobrze rozprowadzić i otrzepać ze wszystkich powstałych frędzli :P.Nie pozwala skórze oddychać. Nie dla mnie. Używam tego produktu od:miesiąc Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego