L'Oreal Paris Body Expertise, Nutri Bronze Automatic (Balsam brązujący w sprayu)

• 11 lutego 2009 o 1:03
    Dobry, ale mało wydajny
    Zapach nie najgorszy, nie miałam problemu z aplikacją (wystarczy równomiernie pryskać ciało) z resztą bardzo wygodną dla mnie, plam żadnych nie miałam prócz w okolicach dłoni (jak z każdym produktem brązującym), brązuje dla mnie dość dobrze (po 2 użyciach uzyskałam zadowalający efekt). Nie zauważyłam efektu nawilżania. Nie brudzi ubrań ani ręczników (po właściwym zastosowaniu można powiedzieć że się natychmiastowo wchłania jeśli nie pryskałam się nim zbyt blisko skóry). Schodzi równomiernie. Niestety, co jest dużym minusem bardzo mało wydajny!! Starcza praktycznie na kilka użyć, zapłaciłam za niego troszkę ponad 8 funtów więc jednak jeśli zdecyduję się ponownie na zakup to tylko jeśli będę się chciała przybrązowić na szczególną okazję. Polecam jeśli kogoś stać na cotygodniowe kupowanie. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań:1
  • 3 lipca 2008 o 14:12
    Marny.
    Wahałam się, czy dać mu * czy **, w końcu zdecydowałam się na wyższą ocenę, bo w pewnym stopniu udało mi się go opanować, chociaż nie było to łatwe. Jest to kiepski wynalazek, po pierwsze z balsamem nie ma wiele wspólnego, a już na pewno nie przypomina klasycznego Nutri Bronze. Balsam śmierdzi, robi plamy, bardzo ciężko równo go rozprowadzić. Plamy są zawsze, mniejsze, większe, ale zawsze. Brązuje średnio, ale fakt, że nawet po pierwszym użyciu już coś widać. Mogłam używać go najwięcej 3 dni pod rząd, później widać było, że opalenizna jest bardzo nierównomierna. Trudno się aplikuje, trzeba go dokładnie rozetrzeć, a nie jest to łatwe bo bardzo szybko się wchłania. W ogóle nie nawilża, stosowanie go nie jest komfortowe. Ma kilka zalet, przede wszystkim nie brudzi ręczników, ani ubrań, bardzo szybko się wchłania, więc można krótko po jego użyciu ubrać się bez najmniejszych obaw. Opalenizna ma ładny i naturalny odcień (pomijając nieodłączne plamy). Schodzi równomiernie i ładnie, a sam kolor jest bardzo trwały. Jest bardzo niewydajny opakowanie starczyło mi w sumie może na 6-7 razy na całe ciało i 3-4 razy na same nogi, chociaż niewydajność jest niwelowana przez trwałość opalenizny. Używam tego produktu od: ok. miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 15 stycznia 2008 o 10:28
    kompletna klapa
    daje mu najnizsza note, gdyz bardzo mnie rozczarował marka loreal jest raczej dobra i nie najtańsza, natomiast ten produkt to jest przegiecie, - nie polecam !!! aplikacja jest koszmarna, smierdzi, wyczuwam w nim alkohol, wysusza skóre nie daje prawie zadnego efektu, nic dosłownie, zostawia jedynie troche ciemniejsze plamy, ale mało widoczne, gdyz jest praktycznie nie skuteczny ja kupiłam go za granica, nie wiem czy jest dostępny w Polsce, jesli nie - to pewnie pojawi się niedługo także u nas - przestrzegam - nie kupujcie - to wywalanie kasy w błoto Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:1 uiecałe, zostało wyrzucone do smieci
    natina2
    30 grudnia 2007 o 20:50
    Klapa
    Do pięt nie dorasta balsamowi do ciała z tej serii. -beznadziejnie sie go aplikuje -śmierdzi -cieżko o równomierną opaleniznę -długo sie wchlania -zostawia plamy -w PL niedostępny (ale może to i dobrze) jedną gwiazdkę daje za przystępną cenę, ale szczerze odradzam... Używam tego produktu od: kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań: w trakcie jednego ostatniego