L'Oreal Professionnel Serie Expert, Solar Sublime, Shampoo Szampon odbudowujący po kąpieli słonecznej

L'Oreal Expert Solar Sublime 250Ml W Szampon Regenerujący

• 1 września 2014 o 20:45
    Wakacyjny ulubieniec
    Dzięki niemu moje rozjaśnione, blond włosy wróciły z urlopu nienaruszone, a były narażone na codzienne kąpiele w słonej wodzie i temperaturę +40 stopni. Szamponu używałam zazwyczaj z maską z tej serii, ale próbowałm również solo i dobrze się sprawdził. Plusy: +chroni kolor przez słońcem +nawilża +odżywia +dobrze oczyszcza (np z soli morskiej) +pięknie pachnie +dobrze się pieni + wydajny (po urlopie zostało jeszcze prawie pół buteleczki) Minusy brak Używam tego produktu od: przez 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie 250 ml
    Ania513
    15 lipca 2013 o 19:49
    Najlepszy na lato!
    Używam go każdego lata. Sprawia, że włosy wysuszone słońcem stają się miękkie i gładkie. Plusy: -po umyciu włosy są mięciutkie i odżywione -pięknie pachnie, owocowo, zapach długo się utrzymuje -po umyciu nim włosów nie muszę dawać nawet odżywki, a to jest dla mnie niespotykane przy innych szamponach -zawiera filtr UV, więc zabezpiecza moje włosy przed rozjaśnieniem się od słońca Minusów brak, no może tylko cena, około 35zł z dostawą. Mój faworyt!
  • 3 sierpnia 2011 o 19:56
    bardzo fajny, warto !
    Kupiłam na słoneczne wakacje, po lekkim rozjaśnieniu włosów aby przez słońce nie stać się po urlopie blondynką :) Zamówiłam w necie więc cena przystępna :) Prawie same plusy: - filtry - ochrona - odżywia - włosy są lekkie, miękkie i puszyste - fajny zapach brzoskwiniowy, jak w szamponach dla dzieci :) - jest delikatny - nie obciąża Na minus- jakoś tak kiepsko się pieni- u mnie przy pierwszym nałożeniu prawie w ogóle brak piany, dopiero przy drugim jest ok- co za tym idzie- zużywa się go sporo. Ale może to ja tak mam? :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w toku
  • 11 lutego 2010 o 17:04
    Mój wakacyjny niezbędnik
    Uwielbiam ten szampon. Skusiłam się na niego ze względu na dobre opinie i chęć ochrony włosów latem, szczególnie na wakacjach nad morzem. Szampon sprawdza się doskonale. Bardzo dobrze oczyszcza włosy z piasku czy soli, zmiękcza je po kąpieli w morzu. Do tego jest szalenie delikatny dla skóry głowy - nie powoduje podrażnień ani łupieżu kosmetycznego. Po jego użyciu nie mam problemu z rozczesaniem włosów, czasem zbędna jest też odżywka. Włosy po użyciu są sprężyste, sypkie, gładkie oraz miękkie w dotyku. Kolor mimo wszystko nieco rozjaśniał od słońca, pojawiły się jaśniejsze refleksy, ale nie ma mowy o zniszczeniach czy przesuszeniu. Włosy są odżywione, zdrowe, błyszczące - pięknie odbijają światło. Szampon pachnie brzoskwiniami - dla mnie obłędnie :slina: ta woń bardzo mnie relaksuje, a do tego utrzymuje się przez dłuższy czas po umyciu włosów. Solar Sublime pieni się średnio, mi to absolutnie nie przeszkadza. Mój ideał na lato - używam go także poza sezonem i także sprawdza się świetnie (w zasadzie mógłby być to szampon całoroczny :)). Wielkim plusem jest dla mnie, że nie obciąża włosów. Dzięki niemu moje włosy są naprawdę dobrze pielęgnowane latem. Nie wyobrażam sobie bez niego wakacji i na pewno będę do niego wracać. Używam tego produktu od: wakacji 2008 Ilość zużytych opakowań: kilka butelek
  • 7 września 2008 o 18:46
    Oceniam całkiem pozytywnie
    Kupiłam ze względu na wyjazd i perspektywy opalania. Sprawdził się. Jak na taką "patelnię" dał radę. Włosy mi mocno pojaśniały od słońca ale nie zniszczyły się za bardzo (zazwyczaj było dużo gorzej). Używałam samego szamponu (bo z reguły na wakacjach nie mam czasu ani pamięci, żeby bawić się jeszcze w maseczki itp). Nie miałam problemu z rozczesywaniem, mimo dużej ilości soli we włosach (bez problemu ją zmywał). Włosy były miłe w dotyku. Włosy całkiem ładnie się układały (nie były roztrzepane od wiatru). Zapach przyjemny - brzoskwiniowy. Wydajność - całkiem normalna. Konsystencja- bardzo przyjemna podczas mycia. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 (i jeszcze troche zostało)