Veet Pianka do golenia ze zmiękczającym ekstraktem z jedwabiu

koxaine
    14 grudnia 2008 o 0:46
    Nigdy więcej
    Kupiłam tą piankę w wakacje 2007 przed wyjazdem na tropikalne wakacje. Chciałam przed wyjazdem zrobić porządek z nóżkami i pomyślałam, ze wypróbuje tej pianki. Szczęście w nieszczęściu, że nie zrobiłam tego na dzień przed wyjazdem tylko trochę wcześniej, bo niestety, ale spotkał mnie straszny zawód. Nałożyłam piankę, ale już po paru minutach nie byłam w stanie wytrzymać. Nogi zaczęły mnie niemiłosiernie szczypać, no koszmar po prostu i do tego ten okropny zapach:/ Nie wiem jakim cudem wytrzymałam jeszcze parę minut i przyznam szczerze, ze to był błąd. Pianka nie usunęła włosów w ogóle, a po jej użyciu moje nogi dochodziły do siebie kilka "bolesnych" dni. Nigdy żaden kosmetyk do depilacji mnie tak nie uczulił jak ta pianka:/ najdziwniejsze, że dzień wcześniej zrobiłam teścik alergiczny i było wszystko OK, a potem taka niemiła niespodzianka:/ Absolutnie nie polecam dla osób o skórze delikatnej, zwłaszcza, że efektów zero. Używam tego produktu od: użyłam 1 raz półtora roku temu Ilość zużytych opakowań: zaczęte 1
  • 11 maja 2008 o 20:23
    Sprawiła mi zawód
    Niestety, mocno się zawiodłam. Zawsze używałam zwykłych, najtańszych kremów w saszetkach do depilacji i nigdy nie sprawiały mi zawodu. Aż tu jakiś szatan mnie podkusił i sprawiłam sobie tę oto piankę. Z plusów to tylko tyle, że nie podrażniła i po dwóch(!) aplikacjach w końcu usunęła włoski. Teraz minusy: - śmierdzi niemiłosiernie - mało wydajna - psikacz chyba jakiś felerny, bo oprócz nóg miałam zbryzganą całą podłogę - cena odwrotnie proporcjonalna do jakości. Wniosek: z podkulonym ogonem wracam do kremów w saszetkach. Używam tego produktu od:wczoraj Ilość zużytych opakowań:1
    Aniamm
    7 stycznia 2008 o 15:56
    blee
    Chcąc uwolnić się od maszynki,postanowiłam wypróbować ten produkt.Jak się okazało,ten kosmetyk to kompletne DNO.Użyłam go dwa razy a teraz stoi na półce w ogóle nie używany. Jego plusy to: -wygoda użycia-spryskujesz nogi i później tylko trzeba poczekać,jest to bardzo nieskomplikowane -nie spływa z nóg,można żywać pod prysznicem Jego minusy to: -cuchnący zapach,ohydny wręcz -zbyt długi czas oczekiwania(10 minut?!koszmar) -marny efekt-i tak trzeba poprawiać maszynką :/ -cena nieadekwatna do działania,zbyt wygórowana jak na taki szmelc -na dodatek przy drugim uzyciu uczuliło mnie to paskudztwo Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań:ledwo napoczęte pierwsze
    almera
    19 listopada 2007 o 12:54
    fatalna
    jak dla mnie to nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę. - okropny zapach, - niewygodna aplikacja, - nieprzyjemna w użyciu - uczucie pieczenia, ogólny dyskomfort, -niewydajna, - i najważniejsze: nie usuwa ŻADNYCH włosów (nawet jeśli trzymam ją na nogach dłużej niż zaleca producent). :( jedyny plus jest taki, że nie podrażnia :D Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: 1
  • 25 lipca 2007 o 21:13
    Może byc
    Jets to jeden z najgorszych kosmetyków Veet, ale to nie znaczy, ze jest zły:) M atrochę wad,a le tez kilka zalet! Zalety: :) Łatwy w użyciu :) Ładny zapach :) NIe podrażnia Wady: :( Mało wydajny :( Pianka często spada z ciała :( Trzeba długo czekac bo aż 10 min! A przy np. Kremie pod prysnzic tylko 3-6 min! :( Widoczne wloski odrastają po 3-4 dniach. No cóz nie wiem czy mogę go polecić bo na pewno są lepsze kremy do depilacji mz Veet. Używam tego produktu od: Używałam jakieś 0,5 roku temu Ilość zużytych opakowań: 1