Thalgo Ultra - Matte Moisturising Fluid (Fluid nawilżająco - matujący)

• 23 listopada 2013 o 15:54
    Najlepszy!!!
    Zdecydowanie najlepszy krem nawilżająco-matujący jaki kiedykolwiek używałam! Fantastycznie działa na moją skórę, nie zapycha i dosyć szybko się wchłania. Bardzo przyjemnie się go nakłada na buzię, gdyż konsystencja jest delikatna i lekko wodnista. Efekt jaki daje po nałożeniu idealnie spełnia moje oczekiwania wobec codziennej pielegnacji twarzy. Poza tym przepięknie pachnie. Jedynym minusem może być cena, jednak moim zdaniem nie można oszczędzać na kosmetykach do twarzy. Gorąco polecam osobom o cerze suchej/normalnej, ale również tak jak i mojej mieszanej czy też trądzikowej. Używam tego produktu od: 3miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 8 października 2008 o 14:55
    warty swojej mega ceny
    Krem doskonale matuje i nawilża skórę. Mnie osobiście nie podoba się zapach, wg mnie krewmik po prostu śmierdzi :) ale to nic w porównaniu z efektem, jaki daje. Zdecydowanie najlepszy krem matujący, jaki miałam przyjemność używać. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2
  • 28 kwietnia 2008 o 15:26
    CUDOWNY
    Uzywalam tego kremu jakis czas temu ale ze wszystkich jakie kiedykolwiek mialam ten byl NAJLEPSZY. Sprawdzil sie pod kazdym wzgledem: jest lekki, wydajny, swietnie matuje i doskonale nawilza. Bardzo dobrze sprawdza sie jesli uzyje sie go pod makijaz. Stan skory bardzo sie po nim poprawia. Szkoda ze ma taka cene bo aktualnie nie stac mnie na taki krem ale jestem pewna ze go jeszcze kiedys kupie. Używam tego produktu od: rok temu Ilość zużytych opakowań: 2
    Izis_
    14 sierpnia 2007 o 21:34
    Rewelacja
    Bardzo dobry kremik. Ładnie matuje chociaż nie na 8 godzin jednak w połączeniu z pudrem matującym daje ładny efekt. Wygładza buzie, nawilża ją, matowi. Nadaje się pod fluid lub puder. Ładnie pachnie i jest wydajny. Jak pozostałe kremy Thalgo to bardzo dobry kremik i polecam go dla cer mieszanych. Używam tego produktu od: mc Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego