Auriga Flavo - C Forte 15% (Serum z witaminą C 15%) (stara wersja)

Auriga Flavo C forte serum przeciwzmarszczkowe 15ml

• 10 marca 2015 o 12:46
    co to wogole jest ?????????
    Produkt kupiony na Mega Promocji w Superpharm za około 65 zł - i tak drogo za taki mały produkt. Jednak jak obiecuje producent i wizażanki widocznie warto wydać tyle ! \\n \\nA jak jest w rzeczywistości ?? \\n \\nProdukt śmierdzi niemiłosiernie i barwi skorę na żółto. \\n \\nNie zauważyłam jakiejkolwiek poprawy stanu mojej skóry - mniej zmarszczek, spłycone etc.....Mogę się posmarować kremem "Bambino" i będę miała takie sam efekt - czyli zero !! \\n \\nProdukt bbbbbbaaaaaardzo szybko się zużywa - butelka starczyła mi na ok. 3 tygodnie stosowania!! \\n \\nZero efektow, drogie i szybko sie kończy.......... pisać dalej ?? \\n \\nJa nie kupię na pewno \\n \\n
  • 25 lipca 2014 o 23:16
    Iluzja zdrowej skóry, potem masakra
    Serum Aurigi to taki dwulicowy zdrajca, ale od początku. Po pierwsze opakowanie jest bardzo wygodne, dzięki pipetce można odmierzyć odpowiednią porcje produktu, konsystencja to woda, dosłownie leje się z rąk lepiej więc aplikować na zagłębienie dłoni, zapach ok a w zasadzie prawie wcale nie pachnie. Po użyciu skóra pięknieje w oczach, jest gładka, rozświetlona koloryt jakby wyrównany, dosłownie promienieje, alee... Już po dwóch użyciach (stosowałam na dzień pod krem z filtrem) twarz zaczynała mnie swędzieć, ledwo co się powstrzymywałam żeby nie zadrapać jej do krwi, na następny dzień pojawiły się ogromne, bordowe, opucchnięte placki , leczyłam skórę dwa tygodnie a do dziś miejsca ww których pojawiły się ogniska zapalne pozostają szorstkie i zaczerwienione. Podejrzewam że to te 30% ekstraktu z miłorzębu japońskiego bo miałam już do czynienia z wysoko procentową witaminą c w tej postaci i nic się nie działo. Co ciekawe, zawsze gdy jakiś produkt nie służy mojej wrażliwej cerze, już przy aplikacji skóra zaczyna szczypać, piec lub pojawiają się zaczerwienienia, tu nic takiego się nie działo więc przez pewien czas obwiniałam nawet nowy fluid anthelios LRP, który po teestacj okazał się niewinny. Więcej nie kupię choć kusi mnie nowa formuła , strzegę się jak mośę :) Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
    qumqwat
    9 lipca 2014 o 16:15
    Nic
    Nakładałam i nakładałam zachęcona pozytywnymi recenzjami. I nic. Po prostu nie widzę żadnych zmian, w żadną stronę. Te zmarszczki, które były widoczne takie pozostały. Nie mam wrażenia, że to eliksir młodości i cudowny lek. Moja cera po porstu się nie zmieniła. +zapach +konsystencja +opakowanie +nie uczulił -brak zmian na lepsze lub gorsze -cena Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3/4 dużego opakowania i jedna 5 ml próbka
    Brook
    28 czerwca 2014 o 17:50
    Eliksir młodości-zdecydowane Tak
    Zachęcona dobrymi opiniami zdecydowałam się przetestować to serum z myślą głównie o moich zmarszczkach mimicznych( 30 lat).Zanim jednak zaobserwowałam spłycenie znaczne zmaszczek zobaczyłam zdecydowaną poprawę mojej cery.Cera stała się ujednolicona, ujędrniona, gęstsza i nawilżona- istna bomba witaminowa to się czuje i widzi.Produkt nakładam nieregularnie .Nie podrażnia,nie zatyka porów,nie powoduje powstawania krost.Szybko się wchładzia, dzięki czemu idealnie nadaje się pod makijaż. Dla mnie ideał.
  • 23 maja 2014 o 14:55
    Świetne, ale drogie
    Jestem osobą jeszcze wciąż 20+, ale mam duży problem ze zmianami potrądzikowymi, dlatego zdecydowałam się na serum forte, z nadzieją, że pomoże mi w walce z przebarwieniami które bez silnej ingerencji naprawdę same nie znikną. -Serum ma postać wodnistą, przez to trochę spływa z ręki, ale ostatecznie nakłada się 1-2 krople, także można mu wybaczyć -Wchłania się raz dwa, skóra go dosłownie pije -Nie pozostawia klejącej warstwy, nie koliduje z innymi produktami nakładanymi na twarz, zarówno z filtrem przeciwsłonecznym jak i z makijażem -Myślę że trochę pomógł mi rozjaśnić przebarwienia, ale też efekt nie był spektakularny. Aby osiągnąć ten cel stosuję kilka produktow i zabiegow na twarz i nie uważam że te serum było w tym pakiecie najsilniejszą bronią. Zmarszczek jeszcze nie posiadam, takze na ich temat nie mogę się wypowiedzieć -Duży plus oczywiście za solidne antyoksydanty -Trochę podszczypywalo mnie czasem, gdy miałam bardziej podrażnioną skórę, ale naprawdę bez przesady -Ma zapach kojarzący mi się z citronem ;) -niestety cena jest wysoka, oczywiście nie jakaś kosmiczna, ale biorąc pod uwagę że jedno opakowanie starcza na miesiąc oraz to że nie jest to przecież jedyny kosmetyk którego potrzebuję, to niestety trudno mi sobie na niego pozwolić. Bardzo fajne, ale szukam tańszego odpowiednika.