Nivea Body, Good-bye Cellulite Patches (Plastry antycelulitowe)

• 27 czerwca 2013 o 23:26
    Fajny produkt
    Plastry wygrałam kiedyś w konkursie. Jeśli miałabym je sama kupić to nie wiem czy bym się przekonała, bo cena jest odstraszająca. Co do samego produktu i jego działania to nie mam zastrzeżeń. Plastry bardzo łatwo się nakłada. Dla mnie plusem jest to, ze nie trzeba się męczyć tak jak w przypadku kremów. Poza tym jeżeli nakładam krem np na noc to mam wrażenie, że połowa zostaje w pościeli, natomiast w przypadku tych plastrów nie ma takiego problemu. Po zdjęciu skóra jest delikatnie zaczerwieniona, ale szybko powraca jej naturalny kolor. a i mogę śmiało powiedzieć, ze plastry są skuteczne bo moja skórka pomarańczowa nieco się wygładziła a skóra stała się mięciutka. Używam tego produktu od: używałam rok temu Ilość zużytych opakowań: 3 całe
  • 26 lutego 2010 o 6:24
    Nieskuteczny
    Latwy w stosowaniu bo nei trzeba wsmarowywac ale nie skuteczny I do tego bardzo kosztowny jak sie przeliczy na 1 plaster Nie polecam lepiej kupic byle jaki kremik w robic masaze ktore wiecej daja niz to cudo Używam tego produktu od:przez 2 miesiace w lecie Ilość zużytych opakowań:2
    MW1974
    26 lutego 2010 o 4:23
    Latwy w uzyciu sposob na cellu
    Takie same rezulatty jak po kremach na cellulite tyle ze zdecydownie przyjemniejsze w uzywaniu. Plastry niestety dosc drogie (ostatnim razem kupilam 5 opakowan) jednkaze bardzo slaba dystrybucja tego produktu jednakze zamierzan ponowic zakup jako ze mam wrazenie ze dzialaja dokladnie tak samo jak kremy a wysilek jest mniejszy Używam tego produktu od:marzec 2009 Ilość zużytych opakowań:4
  • 21 sierpnia 2007 o 2:59
    Hmmm...
    Musze sie przyznac, ze kupilam ten produkt po usilnych namowach ekspedientki - tak w sumie dla swietego spokoju... Nie mam problemu ze skorka pomaranczowa. Dodatkowo: nie uzywalam tych plastrow regularnie.. Moja ocena nie bedzie wiec w pelni wiarygodna...Ksiazkowym przykladem to ja nie jestem. :) Moge jednak napisac, ze plaster (11x 15 cm) polecam aplikowac na noc, gdyz odkleja sie mimo przyklejenia na sucha skore. Nie zaobserwowalam zadnego zaczerwienienia czy podraznienia po aplikacji. Aha: w miejscu po plasterku skora byla jasniejsza (w moim przypadku - na brzuchu) i troszke wygladzona. Osobiscie wole smarowidelka, np: Nivea Body, Good-bye Cellulite Gel-Cream. Używam tego produktu od: Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie (6 plastrow) zuzylam w ciagu 1,5 miesiaca. !!!!!!!!!!!! NIE dla nieuczciwych i niekulturalnych Allegrowiczów bezprawnie kopiujacych opisy kosmetyków z Serwisu Wizaz.pl !!!!!!!!!!!!!