Cleanic Dzidziuś, Chusteczki dla niemowląt z pantenolem i rumiankiem `Sensitive`

DdD179
    17 października 2011 o 17:04
    Najgorsze ze wszystkich!
    Są totalnie beznadziejne! Praktycznie w ogóle nie są nasączone, jak dla mnie są właściwie suche. Trzeba ich zużyć bardzo dużo żeby wytrzeć pupcie dziecku. Nie polecam za żadną nawet najniższą cenę! Używam tego produktu od: już nie Ilość zużytych opakowań: 2 duże
    pysiam
    23 czerwca 2009 o 13:26
    dobre
    Córka dostała te chusteczki w prezencie. Sama raczej bym ich nie kupiła, bo w opakowaniu jest ich tylko 63 szt., a kosztują niemało. Zapach i nawilżenie odpowiednie, nie podrażniają, opakowanie nie targa się, w sumie byłam z nich zadowolona. Używam tego produktu od: kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1
  • 22 kwietnia 2009 o 14:40
    bardzo mierne
    opakowanie niewygodne, po kilka chusteczek się wyciąga, chusteczki jakby nasączone kisielem, takie lepkie są, zapach nieprzyjemny, wręcz paskudny, nierówno nasączone, na górze suche, od spodu lepkie, nie polecam Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1
  • 2 stycznia 2009 o 17:44
    OK
    Ładnie pachną. Są naprawdę chłonne. Dobrze wycierają - nawet ręce zabrudzone farbkami albo długopisem (córeczka jest na etapie odkrywania arkanów sztuki ;)) A przy tym są tanie. Jestem za. Używam tego produktu od: 3 lat Ilość zużytych opakowań: dużo
    Korah
    9 listopada 2008 o 0:10
    Lubimy
    Ja i moj syn lubimy te chusteczki, on, bo sa mieciutkie, delikatnie pachna, maja fajne opakowanie, ktore przykuwa uwage i dziecko lezy spokojnie podczas zabiegow pielegnacyjnych, ogladajac je. Ja natomiast je lubie, gdyz sa mocne, dobrze nasaczone myjacym plynem, ktory swietnie oczyszcza i nie podraznia pupy dziecka, chusteczki sa dosyc mokre, lecz niestety nie slizgaja sie po skorze, co ulatwiloby i uprzyjemnilo stosowanie. Sa oczywiscie lepsze chusteczki, ale, co za tym idzie, drozsze, a to w koncu tylko chusteczki, ktore mozna przeciez zastapic tanimi jak barszcz wacikami i woda z mydlem, wiec po co przeplacac za produkt, ktory ma dobry, nie uczulajacy sklad, a i tak znacznie ulatwia zycie? Polecam Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań:ok 5