Bardzo przeciętny produkt. Niby dobrej firmy, niby z apteki, niby w miarę naturalny i bezpieczny skład, ale większych efektów działania nie widać. Nawilża, natłuszcza, pewnie działa przeciwzmarszczkowo. Ja kierowałabym ten produkt do Pań 30-40 lat.
Dostalam ten krem za punkty lojalnosciowe, pomyslalam-wyproboje. Strzal w dziesiatke!
Wydawalo mi sie, ze dziedzicznie mam cienie i worki pod oczami ale dzieki temu kremowi okazalo sie, ze niekoniecznie to geny.
Krem jest bardzo wydajny, lekki. Nie zawsze codziennie go uzywalam, a mimo to efekty sa widoczne - ale uwaga po kilku miesiacach. Dlugotrwale uzywanie kremu + zdrowa dieta i wysypianie sie to recepta na mlody wyglad.
Używam tego produktu od: 10 lat
Ilość zużytych opakowań: 3 tubki
Mój ulubiony krem pod oczy - najważniejsze że nie podrażnia i nie uczula.
Duży plus za nienachalny zapach (w sumie jego brak choć w składzie występuje pozycja "parfum")- niektóre kremy pod oczy zostały zdyskwalifikowane własnie przez zapach który parując podrażniał mi oczy.
Ładnie łagodzi podrażnioną skóre do tego świetnie nawilża.
Jest to krem raczej opóźniający pojawianie sie zmarszczek niż redukujący już powstałe, ale przez nawilżanie efekty wygładzenia sa widoczne.
Jeden z niewielu kremów które zużyłam do końca i zakupiłam kolejne opakowanie.
Bardzo przyjemny w użytkowaniu :-)Używam tego produktu od: około roku
Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
Krem pod oczy ma zdecydowanie lepszy zapach niż inne kosmetyki tej firmy, a właśnie przez zapach (chociaż nie tylko) nie jestem w stanie używać kosmetyków tej firmy.
Zalety:
- krem dobrze sie rozprowadza i szybko wchłania, dobry pod makijaż
- nieźle nawilża
Wady:
- nie zauważyłam, aby redukował zmarszczki mimiczne
- nie redukuje cieni, ani opuchlizny
W sumie bardzo przeciętny krem, ja nie byłam nim zachwycona i nie zdecyduje sie na zakup pełnowymiarowego opakowania.
Używam tego produktu:przez miesiąc
Ilość zużytych opakowań:próbka 5 ml