Oriflame Giordani Gold, Brow Perfection Gel Żel upiększający brwi

olcia7
    30 lipca 2015 o 15:52
    Nie podzielam zachwytów..
    Aż musiałam przewertować wszystkie recenzje tego produktu, bo oczom nie wierzyłam. Wszystkie są tak zachwycone? Niemożliwe! No, trafiłam na 2 recenzje niezbyt pochlebne. Jestem dość jasną blondynką o chłodnym odcieniu karnacji. Brwi mam raczej naturalnie ciemne, też w chłodnej tonacji. Zawsze nieco przyciemniałam brwi delikatnie popielatą kredką. Razu pewnego postanowiłam zaszaleć i kupić kosmetyk przeznaczony stricte do makijażu brwi. Posiłkowałam się też wcześniej lekturą poniższych recenzji. Zachęcona kupiłam i od razu taki niewypał. Przede wszystkim nietrafiony odcień. Bałam się,że brązowy (dla brunetek w końcu) okaże się za ciemny i będzie teatralny efekt. Kupiłam więc wersję dla blondynek. I wszystko może by grało, gdyby żel był w tonacji popielatej, ale ten wygląda jakbym nałożyła za dużo podkładu na okolice brwi. Jasny brąz przebija spomiędzy moich naturalnie popielatych włosków. Zel nie daje zdrowego połysku a nawet delikatnie matowi, co niezbyt mi się podoba. I jak ten syn marnotrawny powróciłam do mojej popielatej kredki. A ponieważ temat już zaczęłam, to dokupiłam sobie najtańszą odżywkę do rzęs i brwi i uważam, że efekt jest 10Ox bardziej naturalny i lepszy. Być może powinnam kupić wersję dla brunetek (spróbuję wymienić i ew. wrócę do recenzji), ale dla blondynek to dla mnie pieniądze wyrzucone w błoto. Używam tego produktu od: użyłam kilka razy Ilość zużytych opakowań: niestety ani jednego
  • 3 marca 2015 o 23:33
    Godny uwagi :)
    Do tego typu produktów podchodziłam dosyć niechętnie, bo zazwyczaj nie przynosiły żadnych efektów. Ten jednak okazał się być wyjątkiem. Dodał moim brwiom objętości, lekko je usztywnił i wzmocnił. Dzięki niemu mogłam na dłużej cieszyć się nienaruszonym makijażem. Produkt bardzo wydajny - starcza na długi okres regularnego stosowania. Cena adekwatna do jego jakości. Szkoda tylko, że jest problem z jego dostępnością. Nie zawsze można na niego trafić w katalogu ;/ Używam tego produktu od: kilku lat Ilość zużytych opakowań: 2 pełne
    aniaxxs
    17 lutego 2015 o 22:38
    polecam
    mam niesforne brwi ale gdy uzywam tego produktu sa one ładnie ułożone i błyszczące.Szkoda ze tak rzadko jest ten produkt w promocji.Nie ma żadnych minusów z mojej strony Używam tego produktu od: 7 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 22 grudnia 2014 o 17:43
    Kolejna perełka oriflame\'u
    Bardzo dobry produkt, wygodny w użyciu, dobra jakość i efekt. Plusy: :) dobrze utrwala makijaż brwi oraz podkreśla je :) opakowanie estetyczne :) cena niska :) produkt łatwo dostępny Minusy: :( szczoteczka nabiera za dużo żelu Używam tego produktu od: 2 msc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    anika64
    25 września 2012 o 15:24
    najlepszy kosmetyk do brwi
    idealne kolory, Nieforne rzadkie brwi sa pełne wyrazu , uczeesane i lekko usztywnione( podkresla nie za lekko i nie za mocno). Konsystencja ideału. wydajny na ok. 3 mieśc. Niestety brak go wietrznie w oriflame i cena dosc wysoka. Próbowałam wielu sephora( ten jeszcze dobry moze byc jako zastepczy , deli( niezbyt ,bardzo lejacy i sklejajacy , i jeszcze jakis którego nie pamiętam. Zdecydowałam ze oriflame bije wszystkie na głowe. Używam tego produktu od: od kilku lat z przerwami przez brak w katalogu Ilość zużytych opakowań: kilkanascie