Gosh Velvet Touch, Foundation Primer Baza pod podkład

Gosh Velvet Touch Foundation Primer Classic baza pod makijaż idealnie aksamitna
Gosh Copenhagen Velvet Touch Classic

• 28 lipca 2017 o 23:25
    taka sobie
    Baza lekko wygładza skórę, jednak nie jest to efekt WOW. Ma konsystencję żelową, przezroczystą, niestety nie zauważyłam absolutnie żadnych właściwości przedłużających trwałość makijażu, a wg mnie taka jest podstawowa rola bazy. Mam cerę mieszaną. Za te pieniądze spodziewałam się lepszego produktu.
    Zalety:
    • lekkie wygładzenie
    Wady:
    • nie przedłuża trwałości makijażu
  • 3 stycznia 2016 o 22:30
    Fajna
    Jest to pierwsza baza pod podkład jakiej używałam Plusy: - fajnie wygładza skórę - matuje -makijaż długo się utrzymuje -bardzo fajne opakowanie, dzięki czemu produkt wykorzystujesz do ostatniej kropli Minusy? chyba nie ma Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 27 grudnia 2014 o 17:06
    Niezła
    Tę bazę miałam dość dawno temu,była jak dla mnie bardzo wydajna jakieś 7miesięcy!ładnie wygładzała twarz,lecz powodowała zapychanie na mojej cerze,dlatego więc na pewno jej już nie kupie.Nie roluje się z kremami i podkładami,mozna testować jak ktoś chce:) Używam tego produktu od: dawno Ilość zużytych opakowań: 1całe
  • 22 lutego 2014 o 14:15
    Przeciętna...
    Jeśli o bazy chodzi, to mam rozeznanie w temacie, ponieważ było ich trochę. Dłuższy czas stosowałam bazę od Dax Cosmetics, ale żądna nowych przygód testowałam bazy Paloma, Deni Carte, Soraya, firmowe bazy perfumerii Douglas i Sephora. Każda z nich w większości przypadków spełniała swoje zadanie, ale poza tym nie robiły nic więcej. Na dłużej zatrzymałam się przy bazie Lirene i to właśnie jej pozostanę wierna. Drogie bazy, jak ta od YSL i te ze średniej półki cenowej, jak właśnie Gosh- testuję z czystej ciekawości. Baza Gosh, jest tylko jedną z wielu, jakie stosowałam i na pewno nie skuszę się ponownie na jej zakup. *EFEKTY: skóra jest należycie przygotowana na nałożenie podkładu. Jest lekko wygładzona i dość matowa przez chwilę. Podkład rozprowadza się dość łatwo *KONSYSTENCJA: baza jest silikonowa, ale mam nieco inne odczucia, ponieważ bardziej przypomina mi lekki krem. Baza jest bezbarwna, bardzo lekka i niestety mało wydajna, bo, żeby coś poczuć na skórze, trochę trzeba jej nałożyć- więcej niż w przypadku bazy Lirene. *MAT: to akurat najważniesze w bazach. Zależy mi, żeby skóra była idealnie matowa przez wiele godzin, żeby jak najdłużej uniknąć efektu błyszczenia i tutaj tego doszukać się nie mogę. Baza tylko na początku matuje skórę, już po godzinie skóra wraca do równowagi i świeci się. *OPAKOWANIE: dozownik się nie zacina, opakowanie jest estetyczne wizualnie, napisy się nie ścierają, ale wiadomo, że bazę w końcowej fazie ciężko wycisnąć i na pewno nie da się rozciąć opakowania, żeby wydobyć resztki. Podsumowanie: Baza robi to, co powinna, czyli wygładza, bez problemu można nałożyć podkład na twarz, nawet dość toporny i tępy w rozsmarowywaniu, ale nie robi nic poza tym, bo nie matuje dobrze i długotrwale, absolutnie nic nie ukrywa, nie wypełnia linii mimicznych- jak to obiecuje producent, oraz nie sprawia, że twarz jest perfekcyjnie gładsza. Nie jest typowo silikonowa jak lubię. Do tego przedziału cenowego można znaleźć coś lepszego np. bazę Lirene. Używam tego produktu od: kilku m-cy Ilość zużytych opakowań: męczę 1
  • 21 grudnia 2013 o 21:21
    Zmienili skład
    Oceniam nową wersję, kupioną w październiku. Moja mama ma dokładnie tą samą bazę, kupioną ok. roku temu, i jej jest dużo gęściejsza. Moja jest lejąca. Co do produktu, zacznę od tego, że mam cerę tłustą, i szukam bazy, która zmiejszy widoczność porów i przede wszystkim zmatowi moją cerę. Plusy: +łatwa w aplikacji +zmniejsza widoczność porów +wygładza cerę +sprawia, że podkład bardzo dobrze się rozprowadza. +przedłuża trwałość podkładu, w moim przypadku to jakieś 2h +wydajna, mam swoją od trzech miesięcy i przy prawie codziennym stosowaniu zużyłam 1/3 opakowania +opakowanie to także wielki plus. jest przeźroczyste, widać ile produktu nam zostało, pompka dozuje odpowiednią ilość +nie wysusza +bezzapachowa Minusy: -nie matuje tak długo jak bym chciała -cena, jak na taką jakość baza mogłaby być przynajmniej o 10 zł tańsza -może uczulać przez zawartość silikonów Stara wersja, ta bardziej gęsta, matuje na dłużej, ale jest mniej wydajna. Ogólnie bardzo przyjemny produkt :) Polecam dla cer normalnych, nie przetłuszczających się. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego