Dermika Krem Matujący Nawilżający (baza pod makijaż)

mgdr
    15 maja 2010 o 11:46
    szkoda że jest wycofany
    Lekki, delikatny, o aksamitnej konsystencji i takowym zapachu, doskonały krem dla cery mieszanej, odwodnionej. Używałam go lata temu, z jego powodu znowu zaglądnęłam do oferty firmy dermika, mając nadzieję, że go jeszcze znajdę. Używam tego produktu od: dawno temu Ilość zużytych opakowań: 3
  • 25 kwietnia 2003 o 15:48
    dobry
    używałam go dość dawno temu, gdy moja skóra była raczej normalna, lekko tłusta.Ma bardzo przyjemną, lekką konsystencję i zapach, jest bardzo wydajny, szybko się wchłania i zdecydowanie matuje twarz - jednak tylko tą, która nie błyszczy się bardzo mocno.Ilość zużytych opakowań: 3
    dida
    9 kwietnia 2002 o 16:03
    Oceniam na 1.00
    oj dla mnie porazka. matowienie na chwile. i to walkowanie...jeden z niewielu kremow na ktroy nei moglam nalozyc podkladu.
    gośkas
    2 lutego 2002 o 23:04
    Oceniam na 2.00
    Dobrze matuje, skóra staje się "alabastrowa", jednak w moim przypadku wysuszał zbyt mocno policzki i zmuszona byłam zaprzestać stosownia.