United Colors of Benetton Pure Sport Woman EDT

mOna01
    28 listopada 2008 o 20:50
    cudo :))
    Perfekcja :) Takiego zapachu szukałam od dawna. Delikatnego, lekkiego, świeżego, kobiecego ale nie epatującego erotyzmem. Kojarzy mi się z lekkim letnim wiaterkiem ;) Cudownie kwiatowy, konwalia i bergamotka dają tą subtelność. Nie przytłacza, nie dusi, nie obciąża jak niektóre zapachy. Ideał :) Używam tego produktu od: - Ilość zużytych opakowań: w trakcie 50ml
  • 20 października 2008 o 19:28
    Lekkie
    Lekkie, calkowicie nieszkodliwe dla otoczenia, chociaz moj nos wyczuwa cos ostrego i nieprzyjemnego w koncowej fazie. Ale pewnie nie wszyscy zwroca na to uwage. Zapach z gatunku "neutralnych" ale nie mozna mu odmowic odrobiny oryginalnosci. Uzywalam go czesto na codzien i bylam bardzo zadowolona, butelka tez super. Niezbyt trwaly. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 1
    Kate_K
    30 lipca 2008 o 18:48
    miłe psikadełko na co dzień
    kupilam na wyprzedaży za 40zl za 100ml. nie oczekiwałam niczego specjalnego i rzeczywiście - to przyjemne psikadełko na co dzień. lekki, przyjemny zapach, który jednak nie porywa. sympatyczny, mnie nie drażni, co się rzadko zdarza, bo 99% zapachów dostępnych w drogeriach wywołuje u mnie przeważnie mdłości. opakowanie bardzo mi pasuje, takie sportowe - szklana buteleczka zamknięta jest w plastikowej mlecznej tubie. dzięki temu powinna być odporne na stłuczkę i spokojnie można ją nosić w torebce. co do trwałości - używam dopiero od kilku dni i jeszcze się do niego nie przyzwyczaiłam i wyczuwam ten zapach na sobie długo, nawet po 6-7 godzinach. całkiem nieźle, jak na zwykłą wodę toaletową. zapewne jeszcze kupię, jeśli będzie w promocji. za normalną cenę jednak chyba bym go ponownie nie kupiła Używam tego produktu od:kilku dni Ilość zużytych opakowań: pierwsze 100ml
  • 8 listopada 2007 o 19:23
    Sympatyczny :)
    Zapach jest w sam raz na codzien, wydaje mi sie malo inwazyjny dla otoczenia :) Po pierwszym psiknieciu w Rossmanie pokrecilysmy z kolezanka nosem z podsumowaniem aaa cytrusowy :kwasny:. Jednak potem zmienilam zdanie i wrocilam po niego, bo ladnie sie ocieplil na mojej skorze i nie moglam oderwac nosa od nadgarstka ;) Troche wahalam sie czy go kupic, bo opakowanie kompletnie do mnie nie przemawialo. Nie wiem po co ten plastik na buteleczce, straszna tandeta. Chociaz jezeli zalozymy, ze zapach zostal stworzony dla sportsmenek, ktore wrzucaja go to torby i ida na trening, to faktycznie moga to robic bez obaw, bo flakonik raczej sie nie stlucze, wiec i ja go nosze w torebce bez specjalnego cackania sie ;) Minusem jest to, ze nie jest zbyt trwaly i mimo ze nie mam w zwyczaju zlewac sie perfumami, to juz sporo go ubylo. Dobre psikadlo na codzien, ale wiecej go pewnie nie kupie, wole troche dolozyc i kupic markowe perfumy na jakiejs promocji, ktore dluzej pachna. Używam tego produktu od: miesiac? dwa? Ilość zużytych opakowań: połowa pierwszego