Bubchen Creme & Fun Kids Himbeere (Owocowy krem do pielęgnacji twarzy)

• 9 maja 2015 o 17:06
    Bardzo fajny :)
    Posiadam miniaturkę kremu (20 ml) :) . Główne jego zalety to: + piękny zapach malin + łatwe wsiąkanie w skórę + dobre nawilżenie skóry, które utrzymuje się przez długi czas + uniwersalność - nadaje się do smarowania praktycznie każdej wymagającej pielęgnacji części ciała ;) + nie podrażnia, nie uczula, nie pozostawia tłustego filmu + idealny na wiosnę/lato + opakowanie jest małe i poręczne, łatwo zabrać kremik w podróż Jestem bardzo zadowolona i polecam ten kremik każdemu :) Jedynym minusem jest to, że krem jest trudno dostępny w Polsce :( Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno małe
  • 12 lipca 2012 o 17:54
    Bardzo przyjemny kremik :)
    Mam go w malusim pudełeczku podróżnym - 20 ml, kupionym na Allegro, kiedy miałam problemy z suchą skórą. Ogólnie krem jest dobry - ładnie nawilża, szybko się wchłania, nie zostawia tłustej powłoki, nie podrażnia. Kolor: lekko różowawy, zapach: nie do końca malina, choć nie jest najgorszy - delikatny zapach lekko owocowy. Używam go do smarowania ciała zarówno swojego jak i mojego synka i oboje jesteśmy zadowoleni. Świetnie nadaje się jako ochrona przed słońcem. Plusy: - niesamowicie wydajny - ładnie nawilża - nie podrażnia - nie zostawia tłustej powłoki - dobrze pielęgnuje skórę na całym ciele nie tylko na twarzy Minusy: - brak Używam tego produktu od: Połowy kwietnia 2012 roku Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego
  • 24 października 2007 o 1:56
    Podoba mi się
    Krem zainteresował mnie na drogeryjnej półce, gdyż zauważyłam na jego opakowaniu rysunek z maliną, co zapowiadało oczywiście owocowy zapach :) Jako że dni są coraz chłodniejsze, a skóra potrzebuje od czasu do czasu kremu o cięższej konsystencji, postanowiłam wypróbować ten kosmetyk. Zapach, jak się spodziewałam, okazał się malinowy - baardzo podobny do Mamby :) Długo utrzymuje się na skórze, ale nie jest nachalny. Ma gęstą, treściwą konsystencję, jest bardzo wydajny. Trochę maże się na skórze, ale nie sprawia większych problemów w rozsmarowywaniu. Krem nawilża i natłuszcza skórę. Zostawia na niej warstwę ochronną. Nie zatyka porów i nie powoduje wyprysków - moja mieszana cera bardzo go polubiła. Co do zachowania na skórze, to gdy przed nałożeniem kremu przetrę twarz tonikiem, kosmetyk dłużej się wchłania i wtedy warstwa kremu powoduje błyszczenie się skóry. Bez toniku krem jednak wchłania się bardzo szybko i nie nabłyszcza strefy T. Lubię go używać, jest to miła odmiana po tradycyjnych kremach przeznaczonych do mojego typu skóry. Cera jest dzięki niemu miękka, gładka i dobrze nawilżona. Polecam. Używam tego produktu od:ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań:kończę pierwsze