Bourjois Volume Clubbing Mascara (Tusz pogrubiający)

Trida
    7 sierpnia 2014 o 14:19
    raz na jakiś czas
    Miałam w swojej kolekcji tusz czarny oraz niebieski - na imprezy i od święta. Czarny jeszcze jakoś dawał rade choć prędko zasechł i był ogólnie ciężki. Niebieski natomiast - spodziewałam się niebieskich rzęs od \'nasady po końce\' a tu dupka. Jakieś niebieskie prześwity, takie nijakie to. Nie za tą cenę. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opk
  • 4 lutego 2014 o 16:09
    skeljajacy glutek
    tusz nie podbil mojego serca ani duszy ciezki glutowaty sklejajacy i minimalnie kruszacy sie cien bardzo bardzo trudno nim ladnie wymalowac rzesy potwornie skleja brzydko wyglada robia sie grudki tusz jest za suchy i powtorze sie glutowaty ogromne rozczarowanie nie zuzylam calego opakownaia wole inne tusze :) takze tej marki Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: ciut
  • 6 stycznia 2013 o 10:03
    Dobry:)
    To było moje drugie podejście do tuszów Bourjois i tym razem dużo bardziej udane. Tusz ładnie wydłuża i pogrubia, idealnie sprawdza się przy makijażu dziennym (jednak przy makijażu wieczorowym czy na imprezę bym nie ryzykowała). Jest bardzo wydajny, nie wysycha zbyt szybko i ładnie rozdziela rzęsy. Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 5 października 2012 o 18:48
    Przeciętniak.
    Lubię kosmetyki Bourjois, ale nie mam szczęścia do ich tuszy. Nigdy z żadnego nie byłam w pełni zadowolona. Ten jest po prostu przeciętny. Potrzeba się do niego przyzwyczaić, bo na początku szczoteczka nabiera ogrom tuszu i bez jakiejkolwiek wprawy możemy mieć efekt pandy. Czy pogrubia tak, jak zapewnia producent? Nie, efekt nie jest zbyt mocny, dla mnie wręcz zbyt delikatny, dlatego nie kupię więcej. Na plus to, że tusz nie podrażnia, nie kruszy się ani nie osypuje. Używam tego produktu od: używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: dwa całe
    Aimee_J
    27 września 2012 o 15:11
    Mógłby być ideałem
    Tusz urzekł mnie od pierwszego użycia. Niby z moimi rzęsami nie powinnam mieć problemu z doborem tuszu, ale większość nie spełnia moich wymagań i po chamsku skleja rzęsy. Ten natomiast był prawie idealny pod każdym względem. Pięknie rozdzielał, pogrubiał, ciut wydłużał. Miałam efekt niemal jak z reklamy, jak po użyciu rzęs sztucznych. Do tego nie osypywał się i był trwały. Ochom i achom nie byłoby końca, gdyby nie to, ze... wysycha. Szybko. Miesiąc używania, a ja już musiałam go rozcieńczać kroplami do oczu, bo ciężko było się nim umalować. Nie powiem, ze ta wada go dyskwalifikuje. Być może nawet kupię, go jeszcze nie raz, ale nie staje się moi KWC przez to głupie wysychanie - a szkoda. Bo miał na to potencjał. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno.