Lierac Concentre Mesolift (Serum odżywczo - rewitalizujące)

megamag
    18 września 2016 o 18:38
    Skuteczne
    Plusy: - serum ma całkiem przyzwoity skład, rzeczywiście sporo witamin; - działa, cera zaledwie po kilku aplikacjach robi się ładniejsza; - przyjemne w używaniu, łatwo się wchłania. Minusy: - cena; - wydajność, znika błyskawicznie.
    Drogeria Super-Pharm
  • 3 września 2016 o 21:05
    bardzo przyjemny koktajl witaminowy
    Serum ma bardzo lekką żelową konsystencję. Opakowanie jest bardzo eleganckie. Produkt łatwo się aplikuje za pomocą pipetki, dzięki czemu nie wprowadzamy zanieczyszczeń do serum. Zużyłam dwa opakowania tego produktu i efekt to promienna, nawilżona, gładka cera. Produkt nie zapycha porów, jest wydajny i baaaaardzo przyjemny w stosowaniu. Plusy: + lekka, przyjemna konsystencja, + promienna cera, + eleganckie opakowanie, + przyjemny zapach, Minusy: - stosunkowo wysoka cena (jednak adekwatna do jakości)
  • 7 czerwca 2014 o 0:30
    Po prostu działa
    Pierwsze opakowanie serum zakupiłam przy jakiejś mega promocji pod koniec lata zeszłego roku. Początek stosowania zbiegł się z moim powrotem do pracy po urlopie. Parę osób obdarzyło mnie komplementem, że jestem wypoczęta i świetnie wyglądam. Jednak jak po paru tygodniach koleżanka spytała się co robię że rano tak dobrze wyglądam, zaczęłam zastanawiać się o co chodzi. Same kłopty, nocka zarwana a tu komplementy. \\nI nagle bingo! Może to sprawka żółtego serum? \\nUżywałam zgodnie z instrukcją. Przez pierwszy tydzień codziennie, potem 2-3 razy w tygodniu. Bardzo wydajne, starczyło niemal na kwartał. \\nKonsystencja raczej wodnista, w miarę szybko się wchłania, po paru minutach można aplikować krem. Nie ściąga mimo to twarz pozostaje matowa. \\n \\nWg mnie efekty stosowania są spektakularne: \\n- natychmiastowe i długotrwałe nawilżenie, \\n- natychmiastowe rozświetlenie, \\n- cera jest odprężona i wypoczęta. \\n \\nPodsumowując, nie wiem jak ale serum po prostu działa. \\nNiedawno zakupiłam drugie opakowanie, i nie mogę przestać spoglądać w lustro. Jedna aplikackacja i twarz coraz młodsza. \\n
  • 6 marca 2014 o 11:07
    Świetny produkt!
    Witajcie! Specjalnie dołączyłam do grona wizażystek, by opisać ten świetny kosmetyk. Rzadko, a nawet nigdy nie zdarza się, że kupuję jakiś produkt kilkukrotnie, bo zazwyczaj dopatruję się jakiś minusów. Właśnie zużywam drugą tubkę serum i to najwyższy czas, by podzielić się z Wami opinią. :) Krem mnie uratował ze stanu, kiedy moja skóra pokryta była wypryskami. Stosowałam różne wynalazki, lecz dopiero jak zaczęłam stosować to serum, pryszcze zniknęły do cna! Moja cera jest mieszana, potrzebuję nawilżenia, ale nie jakiegoś dużego, żeby nie świecić się potem jak bombka. Lierac Mesolift Świetnie wyrównuje poziom nawilżenia skóry i czasem mam wrażenie po jego nałożeniu, że moja skóra się "rozpogadza". Efekt jest taki, jakbym nałożyła rozświetlacz w strategiczne miejsca, tak błyszczy mi cera (jednak nie są to jakieś brokaty, drobinki, a po prostu wygląd zdrowej, wypoczętej skóry). Serum stosuję 2 razy dziennie, wieczorem z dodatkowym kremem anti-agening/olejkiem arganowym. Serum jest BARDZO wydajne, takie szklane opakowanie starczyło mi na 3 miesiące!! Rewelacja! Dodatkowo, pipeta to fajne rozwiązanie, chociaż trzeba się nauczyć z niej korzystać :) Na prawdę nie potrafię dać żadnego minusa temu serum!!! Od tego kosmetyku zaczęłam przygodę z Lieraciem i obecnie to moja ulubiona marka kosmetyków :) Używam tego produktu od: 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego.
  • 12 sierpnia 2013 o 10:04
    Słoneczna energia w pięknym flakoniku :)
    Zaczęło się od miniproduktu który otrzymałam do testowania i tak mi przypadł do gustu że zakupiłam pełnowymiarowy. Plusy: + skład: bogata gama witamin i minerałów, bomba energetyczna dla skóry + przyjemna konsystencja, błyskawicznie się wchłania nie spinając skóry, nie zapycha porów (idealne dla skóry zarówno mieszanej jak i suchej) + delikatny zapach + uczucie świeżej i wypoczętej cery, świetne do nakładania z rana, po zarwanej nocy + nadaje się pod makijaż + po dłuższym stosowaniu skóra wydaje się być w lepszej kondycji, nie jest poszarzała a rozświetlona i elastyczna + bardzo "pozytywne" opakowanie - kojarzy się z letnim słońcem zamkniętym w małej buteleczne ;) Minusy: BRAK. Serum jest świetne dla osób które mają problemy ze skórą sprawiającą wrażenie zmęczonej, porzarzałej. Świetne na jesień, zimę gdy skóra narażona jest na niekorzystne warunki atmosferyczne co znacznie odbija się na jej kondycji. Ja zdecydowanie polecam. Używam tego produktu od: zeszłego roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 + 1 miniprodukt 10 ml.