Oeparol AWC, Krem przeciw zmarszczkom

marynet
    24 maja 2011 o 11:07
    warto kupić, żeby uniknąć zmarszczek
    Kupiłam go pierwszy raz kilka lat temu i byłam przemile zaskoczona. Naprawdę nawilża, natłuszcza, redukuje optycznie mimiczne. Używam kremów pod oczy od kilkunastu lat, lubię kremy treściwe. Nie daję 5 gwiazdek, bo moja skóra pod oczami zaczęła potrzebować czegoś więcej. PLUSY: cena nawilżenie/natłuszczenie MINUSY: dla mnie minusem jest pojemność, opakowanie starcza na prawie rok, a kiedy używam zbyt długo tego samego kosmetyku pod oczy, zaczynam mieć reakcje alergiczne Używam tego produktu od: 3,4 lata z przerwami Ilość zużytych opakowań: 4 opakowania, po pól każdego
    edit58
    5 grudnia 2010 o 20:11
    REWELACJA
    MAM 37 lat.Uzywam tego kremu od roku.Nie pojawiaja mi sie zadne zmarszczki.Wcześniej kupowałam kremy od 60 zł w góre ,sama markowe ,ale po co przepłacać jeżeli ten kremik jest tani,bardzo dobry i bardzo wydajny.Skórę wokół oczu na swój wiek mam rewelacyjna,co znajome ciagle powtarzaja. KUPCIE WARTO!!!!!!! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 6 sierpnia 2010 o 18:36
    super
    Zacznę od tego, że dziwi mnie dawanie jednej gwiazdki za to, że coś kogoś uczuliło... A co do kremu - cudnie nawilża i delikatnie natłuszcza, powieki są mięciutkie, u mnie nawet złagodził podrażnienia od cieni, jest świetny pod makijaż. Nie oczekiwałam, że wyprasuje mi zmarszczki mimiczne (z tym nie poradziły sobie też kremy za więcej niż 50zł, np. clarena), ale nie pojawiło się ich więcej, a ciągle mrużę oczy, bo notorycznie zapominam okularów i dużo się śmieję. Jest niesamowicie wydajny, jedna tubka starczyła mi na prawie pół roku przy stosowaniu rano i wieczorem. Do tego śmieszna cena. Z pewnością sa lepsze, ale za tę cenę to absolutne KWC. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań:1
  • 8 czerwca 2010 o 23:15
    Dobry ale nie ideał
    Trochę się nim rozczarowałam, bo kupiłam zachęcona opiniami na Wizazu, licząc na to, że zadziała - zgodnie z nazwą - przeciw zmarszczkom. A "w tym temacie" nic się nie zadziało ;) Po paru innych eksperymentach nie bardzo wierzę w kremy przeciwzmarszczkowe, dlatego się na ten specyfik nie obrażam i może go jeszcze kiedyś kupię. Poza tym jednym minusem mogę go tylko chwalić: + dobrze nawilża + delikatnie natłuszcza + dobrze się rozprowadza i wchłania + nie spowodował u mnie podrażnień, alergii ani czerwonych oczu + jest tani Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1
    monsum
    8 czerwca 2010 o 22:21
    Mój KWC!!!
    Zdecydowanie mój KWC. Bardzo długo szukałam kremu, który nawilży moje okolice oczu, zwłaszcza, że na co dzien jestem zmuszona używać korektora pod oczy (sińce pod oczami :(), a ten kosmetyk zdecydowanie poradził sobie z moją suchą cerą. Doskonale nawilża i poprawia kondycję delikatnej skóry wokół oczu, zmniejsza zmarszczki oraz świetnie nadaje się pod makijaż. Produkt jak dla mnie bez wad. Idealny pod każdym względem. Polecam dla osób, które potrzebują dobrego nawilżenia okolic oczu. Mój KWC!!! Nareszcie. Używam tego produktu od: 1 m-ca Ilość zużytych opakowań: 1