Joanna Z Apteczki Babuni, Kuracja wzmacniająca w ampułkach

• 2 grudnia 2012 o 16:56
    nic nie zauważyłam.
    Stosowałam kurację nakładając ampułkę na noc, co tydzień. przy wcieraniu robiłam masaż głowy, tak jak zalecali na opakowaniu. Zalety kuracji: -Nie czułam mrowienia, co było możliwe po użyciu ampułki -Włosy nie były tłuste czy klejące następnego dnia -zapach nie był wyczuwalny w trakcie ani po aplikacji -nie brudzi poduszki (w przypadku pozostawienia na noc) -ampułka duuża, starczała aby obficie wsmarować w całą skórę głowy -po wchłonięciu włosy stały się jakby zagęszczone (trwało to wyłącznie do mycia) Niestety mimo regularnego stosowania nie poprawiło się nic, a obietnice producenta nie zostały spełnione. -żadnego wzmocnienia włosów -nie przestały nawet troszeczkę wypadać -nie były piękniejsze :( a szkoda. Z drugiej strony, co mogą mi dać 4 ampułki? \'Kuracja\' powinna trwać trochę dłużej, i należałoby je wcierać 3 razy w tygodniu. Chociaż uważam że jakiś efekt i tak powinien pozostać po skończeniu całego opakowania. Używam tego produktu od: 4 tygodni, Ilość zużytych opakowań: 1 całe.
  • 8 września 2012 o 21:47
    Lubię! :)
    Od razu zaznaczę, że używam tego szamponu z produktami: 1. Joanna, Z Apteczki Babuni, Balsam nawilżająco - regenerujący 2. Joanna, Z Apteczki Babuni, Szampon wzmacniający do włosów cienkich, delikatnych i ze skłonnością do wypadania (nowa wersja) Mam opakowanie z 4 dużymi ampułkami. Stosowałam je przez dwa tygodnie i jestem zadowolona. Używałam ich z szamponem z tej samej serii i zauważyłam że włosy praktycznie przestały wypadać. Ampułki aplikowałam na noc. Nie zauważyłam żeby rano włosy były przetłuszczone :) Wręcz przeciwnie - jakby nabrały objętości :) Używam tego produktu od: Kilku tygodni. Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie.
  • 10 marca 2012 o 21:24
    Nic nie robi
    Miałam inne opakowanie gdzie były 4 ampułki nie 7. Kuracja zupełnie nie zadziałała na moje włosy. Użyłam dwóch opakowań a między nimi 7 dniową przerwę zrobiłam.I nic zupełnie nie widać różnicy i dziwią mnie komentarze pozytywne bo ja żdanej róznicy w stanie włosów nie zauważyłam I dziwią mnie też komentarze o samych ampułkach- jak niby nimi można się skaleczyć?Bardzo prosto się je otwiera nie wiem może w opakowaniu gdzie jest 7 ampułki są innaczej zrobione ale u mnie w przypadku dwóch opakowań nie miałam żadnych problemów z otwarciem. Bardzo lekko się otwierały wystarczy położyć palec na kropce i lekko pchnąć i tyle :) Kupiłabym następne opakowanie jakbym zauważyła choć minimalną różnicę a nawet takiej nie widzę więc nie wrócę do tych ampułek Używam tego produktu od: 3tyg Ilość zużytych opakowań: 2- 4ampułki po 10ml
  • 3 marca 2012 o 18:48
    Generalnie na plus
    Ocenię działanie tej kuracji w połączeniu z wcierką Joanna Rzepa, gdyż stosowałam obie w tym samym czasie i ciężko jest mi stwierdzić, który ze specyfików tak podziałał na moje włosy. Stosowałam tą kurację przez trzy tygodnie, po pół ampułki przed myciem (nie każdym, czasem co mycie, czasem co drugie). Pierwsze wrażenie - bardzo niewygodna forma kapsułek - przy pierwszym otwieraniu skaleczyłam się w palec. Dość nieporęcznie się rozprowadza - czasem w jedno miejsce wyleje się za dużo substancji, przez co ciężko jest ją rozprowadzić równomiernie. Jeżeli chodzi o efekty - włosy zdecydowanie mniej wypadają, są mocniejsze. Czy pełne życia? Ciężko mi to określić, gdyż nie wiem, co producent ma tutaj na myśli. Generalnie jestem zadowolona z tej kuracji, aczkolwiek nie wiem, czy kupię ją ponownie. Używam tego produktu od: trzech tygodni Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 25 lutego 2012 o 16:13
    Jest ...
    Przez 1 tydzień stosowałam kurację Radical + szampon z Rzepy z Joanny, od tego tygodnia kurację wyżej. Włosy nie wypadają, stały się mocniejsze, choć nie wiem czy to zasługa poprzedniej kuracji, obecnej czy szamponu. Buteleczki - beznadziejne, można pokaleczyć skórę głowy. Silny ziołowy zapach. Wylewam całą buteleczkę na skórę głowy (wieczorem, rano myję głowę, codziennie), ale niestety zdarza się często, że 1/4 wylewa się na podłogę. 9,80 zł Galeria Graffica Rzeszów :) ***- po dwóch tygodniach stan włosów wrócił do stanu sprzed kuracji. Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 2