BlanX Anty - Osad (stara wersja)

fama500
    24 stycznia 2012 o 23:52
    Ząbki jak perełki
    Stosowałam wiele past, z lepszym, gorszym skutkiem ale dokońca nie byłam zadolona chodz nie ma sie co oszukiwać , że po jednym razie beda zeby jak z reklamy:) mam wstretny nałog- papieroski plus kaweczka (ograniczam:)) i osad miałam, bo po tej paście już nie mam . czyszczenie idealne, gładkie i czyste zęby. Naprawdę dobra pasta na dziasła delikatna , bez podraznień. Uzywam od 6 miesięcy , nawet miedzy zębami gdzie trudno mi wyczyścić , sama piana oczysciła, rozjaśniła osad. rewelacja. Nie wiem czy wybiela ale usuwa osad i przebarwienia (spore) rewelacyjnie. Używam tego produktu od: 6miesiecy Ilość zużytych opakowań: nie pamietam
    dianaro
    2 stycznia 2012 o 20:05
    Jak na razie mój faworyt
    Nie dość, że mam zęby skłonne do przebarwień i osadu (nie palę, nie piję kawy) to jeszcze są wrażliwe i odsłaniają mi się szyjki zębowe. Pasta ta, mimo stosowania wielu specyfików, skutecznie usuwa osad z moich zębów. Minusem jest jej wysoka cena i szybkie zużywanie. Jednakże zakup w aptece internetowej to kilka złotych mniej na sztuce niż w tradycyjnej aptece - miałam kilka rodzajów tej pasty ale Anty-Osad jest dla mnie najlepszy.
  • 2 stycznia 2012 o 19:56
    skuteczna
    To chyba najlepsza pasta jakiej dotąd używałam. Bardzo dobrze oczyszcza zęby, które staja się wyraźnie gładsze lśniące i bielsze. Ma ciekawym specyficzny i dla mnie trudny do opisania smak - orzeźwiający ale nie miętowy i nie ostry. Nie lubię mocno miętowych past. Ładnie się pieni - gęstą białą pianą. Ma widoczne różowo - pomarańczowe drobinki. Jest dość wydajna bo ma opakowanie które pozwala na precyzyjne dozowanie. Używam jej do szczoteczki elektrycznej i jedno opakowanie wystarczyło mi na miesiąc i kilka dni. Warto wypróbować. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w połowie drugiego
  • 3 listopada 2011 o 23:14
    rewalacja
    Super wybiela, efekt jest naprawdę widoczny. Może efekt nie utrzymuje się przez 24 godz.,to i tak jest skuteczniejsza niż BlendaMed czy Clinomyn. Dostępna jest tylko w aptekach Używam tego produktu od: od ponad miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    izus13
    2 listopada 2011 o 9:37
    Całkiem fajna
    Pasta faktycznie wybiela, może nie tak szybko jakbym chciała, ale na efekty zawsze trzeba poczekać. Fajnie się myje, lubię uczucie po umyciu zębów, nie posiada nocnego miętowego smaku, którego po porostu nie znoszę :). Ząbki są czyste! Cena troszkę wysoka przeliczając na to że znika dosyć szybko :)