Oeparol MRM, Mleczko do demakijażu (stara wersja)

• 19 września 2011 o 12:00
    Bezkonkurencyjny
    Mleczko ma same plusy: + ma delikatny, przyjemny zapach + jest bardzo łagodne dla skóry, ale makijaż usuwa dokładnie + cera jest uspokojona, podrażnienia zniknęły + najlepiej nakładać je palcami a nie płatkiem + jest wydajne, przy codziennym stosowaniu wystarczyło mi na 3 miesiące Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 3 maja 2011 o 14:12
    efekt przerasta oczekiwania
    Jestem zachwycona ta serią ,mam tonik i krem nawilżająco-regenerujący..Gusta moje raczej siegały snobistycznie chyba..o ja głupia..po selektywne kosmetyki pielęgnujące,chanel,dior i inne drogie..a tu proszę za małe pieniadze,moja podrazniona facjata,zapomniała co to zaczerwienienie,łuszczące skórki,wykwinty jakieś niespodziewane,uczulenie itp niemiłe niespodzianki..Kremy za ponad 200zł stoja sobie i sa bezuzyteczne w porównaniu z jaka radościa siegam po kremik wiesiołkowy..wszystkim absolutnie polecam cały zestaw..mleczko(mam w takiej chudej butli,pewnie nowa szata)świetnie oczyscza,tonik odświeża i jest uzupełnieniem demakijazu a krem podtrzymuje ten mój dziubek 39 letni w kondycji 20+:):):)nawet moja córka zaczeła patrzec na serie przychylnym okiem,ma podraznienia po pigmanormie(wywabia:)blizny..i oeparol jej regeneruje twarz ..Świetne produkty za małe pieniądze..polecam!!!!!!!!!!! Używam tego produktu od: mca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 marca 2011 o 14:29
    KWC
    Tani, pięknie pachnie, bardzo dobrze oczyszcza. Czego chcieć więcej? Bardzo wydajny produkt dostępny w aptekach. Ja nakładam to mleczko palcami, masuję twarz a potem zmywam zwilżonymi płatkami. Super świeża cera po użyciu! Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 4, 200 ml
    sybilka
    13 marca 2011 o 11:43
    przeciętne
    Mleczko jak mleczko. Żadnych cudów nie zauważyłam. Zmywa przyzwoicie, nie robi cerze żadnej krzywdy, jest delikatne. Natomiast nie zauwazylam zeby cokolwiek leczylo, czy wplywalo dodatnio na stan cery. Zapach ok. +lekko nawilza -wydajność -dostępność Więcej nie kupie, bo nie widzę różnicy pomiędzy nim a innymi, których używałam, a mleczko Oeparol trudno dostać. Używam tego produktu od: używałam kilka miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 10 lutego 2011 o 20:59
    FANTASTYCZNE!
    Kupiłam go zachęcona opiniami na wizażu. Mam skórę z problemami, widoczne pory, przetłuszczająca się strefa T i częste niespodzianki. Złożyło się tak, że przez kilka pierwszych dni używania miałam parę kłopotliwych krostek, ale odkąd stosuję regularnie to mleczko w komplecie z tonikiem - ani jeden pryszcz na mej twarzy się nie pojawił. :) Dla mnie zapach jest bardzo przyjemny, konsystencja bez zarzutu. Najważniejsze! Dobrze zmywa makijaż, moje niewodoodporne tusze również. Nie testowałam wodoodpornych. Buzia po nim jest gładka, jakby nawilżona. Polecam również tonik z tej serii! Plusy: +dobry demakijaż +przyjazny dla skóry skład (zawiera wyciąg z nasion wiesiołka, mi widocznie poprawiła się skóra) +przyjemny, kwiatowo-ziołowy zapach +nie ściąga +cena (ja płaciłam 11,50 zł) Minusy: -opakowanie mogłoby być bardziej estetyczne, ale da się przeżyć -mało wydajny... ale ja mocno je eksploatuję Dla mnie najważniejszy jest efekt oczyszczania i leczenia cery, zauważalnie ubyło mi problemów z wyskakującymi niespodziankami. :) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno