Clinique Daily Eye Benefits (Krem pod oczy)

• 23 sierpnia 2008 o 21:19
    Spodobał mi się.
    Kupiłam ten krem za granicą za odpowiednik 80 zł, w Polsce widziałam go w niektórych perfumeriach za 135 zł. To bardzo przyjemny krem na dzień. Mam dwadzieścia parę lat, i ten krem jest dla mnie jak znalazł. Bardzo dobrze nawilża, przez cały dzień pracy przed komputerem nie mam ściągniętych, suchych powiek. Konsystencję ma lekką, bardzo szybko się wchłania. Największym plusem jest dla mnie wysoki filtr, głównie po to kupiłam ten krem. Skóra po jego stosowaniu przez prawie 2 miesiące wygląda lepiej, jest ładnie wygładzona, choć problemów z cieniami nigdy nie miałam, a głębokich zmarszczek jeszcze nie mam. Na noc używam bardziej treściwego, gęstszego kremu, ale ten na dzień bardzo mi odpowiada. Używam tego produktu od: prawie 2 miesięcy. Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego.
    x0x0
    10 kwietnia 2008 o 15:00
    Przeciętny.
    Jest to dość rozczarowujący produkt jak na Clinique. Nie powoduje spektakularnych efektów, na pewno nie lepszych niż jakby się użyło przeciętny krem pod oczy za 15zł. Owszem, konsystencja jest miła, bezzapachowa, dobrze nawilża...ale na tym się kończą plusy. Z cieniami zupełnie sobie nie radzi, nie zauważyłam też wygładzenia nawet malutkich zmarszczek. Dobry nawilżacz i tyle. Plus za ogromną wydajność, 2 opakowania po 7ml męczyłam ok. 3 miesięcy, a 2 opakowanie jeszcze się nie skończyło. Używam tego produktu od: 3 mc Ilość zużytych opakowań: 2 x 7ml
  • 1 marca 2008 o 22:17
    jestem na nie
    Męczę ten krem już trzeci miesiąc, i jak lubię Clinique, tak nie mogę się coś zaprzyjaźnić z nim. Widzę, że moja poprzedniczka ma podobne odczucia. Żałuję, że nie kupiłam w zamian All About Eyes Rich. Mam wrażenie, że nie robi zupełnie nic. Żadne zmarszczki nie znikły, zupełnie dobrze mogę sobie podarować aplikację, żadnego efektu. Skóra jest dokładnie taka sama przed aplikacją, jak i po. Nie polecam, szkoda pieniędzy! Używam tego produktu od: 3 mies Ilość zużytych opakowań: 1
    abar18
    17 grudnia 2007 o 9:53
    jakiś dziwny
    Kupiłam skuszona ceną tym bardziej, że lubię raczej wszystkie kremy clinique. Niestety mi nie przypadł do gustu. Jest bardzo wydajny,szybko się wchłania, likwiduje głębsze zmarszczki, ale pojawiły mi się jakieś małe poprzeczne. Wg. mnie on za słabo nawilża - chyba-sama nie wiem.Męczę go już prawie 3 m-ce, ale musiałam się ratować all ebout eye rich bo nie działa też ani na cienie, ani na opuchnięcia. Teraz stosuję go tylko rano,żeby go wreszcie zużyć,a wieczorem inny i wszystko jest ok. Używam tego produktu od:3 m-cy Ilość zużytych opakowań:jedno
  • 22 października 2007 o 9:30
    daję tytuł KWC
    REWELACJA gęsty ale bardzo łatwo się wchłania wchłania się całkowicie nie pozostawiając jakiejkolwiek tłustej warstewki bardzo wydajny , wystarczy ociupinka Przy stosowaniu dwa razy dziennie słoiczek kremu wystarczył mi na 10 mcy no i najważniejsze: SPEKTAKULARNY EFEKT WYGŁADZENIA ZMARSZCZEK !!!!!! oczywiście nie jest on widoczny po pierwszym użyciu ale po miesiącu mozna zauważyć znaczną poprawę a po 3 mcach -pełny sukces! oprócz tego po każdym uzyciu sińce są zniwelowane a okolice rożjaśnione. Po zuzyciu całego opakowania postanowiłam wypróbować all about eyes ale jestem pewna, że wrócę do daily eye benefits Używam tego produktu od:uzywałam ok 10 mcy Ilość zużytych opakowań:1