ColourPop Kathleen Lights x ColourPop, Dream St., Pressed Powder Shadow Palette Paleta cieni do powiek

• 19 maja 2020 o 16:10
    Świetna
    Jedna z moich ulubionych palet cieni. Cienie świetnie się blendują, zostają długo na powiece. Ciekawa, dobrze przemyślana kompozycja kolorystyczna. Piękne opakowanie z magnetycznym dnem, więc można łączyć cienie z innych palet Colourpop. Do tego jest kartonowe za co ogromny plus.
    Zalety:
    • jakość cieni
    • ciekawy dobór kolorów
    • piękne, kartonowe opakowanie
    • magnetyczne dno
    Wady:
    • brak cielistego matu
    missi13
    13 lipca 2018 o 13:04
    bardzo fajne
    FAJNA PALETKA PRASOWANYCH CIENI . Zawiera dwanaście różnych cieni w kilku wykończeniach - matowym, satynowym oraz metalicznym. są trwałe i mają świetna pigmentacje. Kremowa konsystencja ułatwia aplikację i blendowanie. Cienie nie osypują się, nie kruszą i nie pozostają w załamaniach. Utrzymują się na powiekach przez wiele godzin.
    Zalety:
    • trwalos
    • kolory
  • 7 marca 2018 o 7:23
    Miłość od pierwszego wejrzenia
    Czekałam na paletę 35 dni (urząd celny, na szczęście skończyło się bez nałożenia podatku) ale było warto. To moje pierwsze spotkanie z cieniami prasowanymi od Colourpop i nie zawiodłam się. Dobór kolorów jest świetny - są tam zarówno bardzo popularne ciepłe odcienie, wchodząca gwiazda czyli ciemny turkus/cyraneczka/ang. Teal a także ultra metaliczne odcienie miedzi, różowego złota i inne. Brak matowego jasnego cienia i ewentualnie kolorów przejściowych nie przeszkadza mi, gdyż nawet jeżeli wykonuję makijaż poza domem to zwykle mam w kosmetyczce 2 palety. Najlepiej zamówić na stronie i przeczekać na przesyłkę z USA. Akurat trafiłam na promocję i paleta kosztowała mnie $12.8, co w przeliczeniu daje niecałe 50zł.
    Zalety:
    • cena (na stronie, przesyłka z USA)
    • pigmentacja
    • dobór kolorów
    • zgrabne opakowanie
    • łatwość blendowania
    • trwałość
    • nie osypuje się
  • 31 grudnia 2017 o 11:06
    nie dla każdego
    Cienie są dobrze napigmentowane mało się osypują i świetnie blendują. Na dobrej bazie wytrzymają na oku około 9 godzin. Niestety odcienie nie są dobrane tak że zrobię cały makijaż tylko tą paletą.Oczywiście mamy i brązy na załamanie powieki i jasne na zewnętrzny koncik lecz brakuje mi paru odcieni przejściowych. Nie wiem również czy pasowały by każdemu typowi urody. Ale ogółem jakość cieni bardzo dobra
    Zalety:
    • pigmentacja i trwałość
    Wady:
    • brakuje mi odcieni przejściowych