Bardzo dobry szampon.
Kupiłam gdy wypadły mi włosy, razem z innymi kosmetykami na wypadanie spełnił swoje zadanie.
Już od jakiegoś czasu nie wypadają ale z chęcią dalej go używam, nie podrażnia mojej wrażliwej skóry głowy, włosy sa po nim bardzo puszyste ale nie wysusza.
Ma bardzo ładny skład, aktywne składniki ma na dobrym miejscu, bez silikonów i niepotrzebnych wypełniaczy.
Nie jest najtańszy ale na pewno wart swojej ceny, jest bardzo wydajny. Ja używam wszystkich szamponów rozcieńczając przed nałożeniem i tak używając miałam go 3 miesiące myjąc co 2 dzień. Właśnie poluje by kupić następne opakowanie:)
Używam tego produktu od:3 miesięcy
Ilość zużytych opakowań:1
od 2 miesięcy wypadają mi włosy, pomimo zażywania witamin , minerałów, stosowania wax-a i szamponu błotnego. Po ok. 2 tygodniach od pierwszej aplikacji zaczął działać. Włosy myłam w tym czasie codziennie.Włosy są po nim miękkie i błyszczące (mam kolor blond i wydaje mi się że pojawiły się złote refleksy), choć przez to że mają tendencje do kręcenia , nie za łatwo się rozczesują-dobrze jest dać odżywkę- mimo wszystko. włosy mniej się po nim przetłuszczają. ma bardzo przyjemny zapach. jest wydajny.
i przede wszystkim działa!!!!Używam tego produktu od:2miesięcy
Ilość zużytych opakowań:w trakcie1