Fa Cream Bath (Płyn do kąpieli)

v-x-n
    8 kwietnia 2012 o 1:39
    na moją miłość trzeba zasłużyć
    Oj, z tej mąki chleba nie będzie. Był to niewiarygodnie krótki romans, niestety bez fajerwerków. + duża butla (miałam chyba 500m, w każdym razie to większe opakowanie) + dużo wersji zapachowych do wyboru + dostępność - słaba wydajność (starczył praktycznie na max 10 razy) - nie podoba mi się piana: produktu trzeba wlać sporo, a pianka, która powstaje jest jakaś delikatna. Ja lubię gęstą, kremową, porządną pianę, a nie taką tam piankę, która łatwo znika.. - przy takiej wydajności cena jest trochę za wysoka Zapach? Nie zachwycił. Nawet nie jestem w stanie podać przybliżonych nut zapachowych (mam wersję w białej butelce z różową zakrętką), bo zapach jest tak delikatny. Po wlaniu do wanny praktycznie go nie wyczuwam, a przecież głównie po to kupiłam płyn do kąpieli - żeby rozpieszczać zmysły cudnym zapachem. Produkt ani nie nawilża wybitnie skóry, ani jej nie przesusza. Dla mnie to w sumie plus, bo dużo produktów pod prysznic ma negatywny wpływ na moją skórę, ten nie. Ogólnie: zakochać się nie zakochałam, romansu z braćmi tego płynu nie przewiduję, bo znam lepsze płyny (mocniej pachnące i dające fajniejszą pianę). Płyn Fa nie sprostał raczej moim wymaganiom, a naprawdę nie oczekiwałam cudów - ot, tyle co chwili relaksu w pachnącej, gęstej piance.. Nie mogę też powiedzieć, że jest to zły produkt, bo nie jest, ale jeżeli oczekujecie intensywnego zapachu i rozpieszczenia zmysłów, to radzę omijać biało-różową wersję szerokim łukiem. Używam tego produktu od: kilka miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 x 500ml
  • 14 marca 2010 o 20:19
    Cudowny
    Cudowny płyn do kąpieli posiadam wersję zieloną i uwielbiam ją:) za zapach, cudownie się pieni i jestem zrelaksowana po takiej kąpieli. Mój ulubiony :))Używam tego produktu od:roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2 dużych butelek
    MdM
    27 maja 2009 o 11:19
    moj ulubiony!
    Wanilie uwielbiam. Jest cudowna. Uzywam tez rozowego, ktorego nie ma zdjeciu. Plusy: + cudownie pachnie + utrzymuje sie jeszcze dluugo po kapieli/prysznicu + nie wysusza + swietnie sie pieni Minusy: - nie jest najtanszy (kosztuje cos kolo 8zl-to mniejsze opakowanie 250ml) Ogolnie jest swietny!! 8 zl to nie majatek, ale i tak moglby byc tanszy. Mimo wszystko polecam. Uwielbiam FA :* :* :) Używam tego produktu od: paru lat Ilość zużytych opakowań: duuzo, ponad 20
  • 27 maja 2009 o 9:45
    super
    Kupiłam ten produkt -Yoghurt aloe vera -całkowicie przez przypadek ale wiem, że będę go używała regularnie. Doskonale nawilża skórę, która staje się aksamitna w dotyku. Jest bardzo wydajny i ma fajną konsystencję a do tego super zapach :)polecam Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań:3
  • 31 maja 2008 o 15:40
    nawilżenie którego szukałam
    Uzywam wersji vanilia i miod, idealnie nawilza przepieknie pachnie, wlasnie tego szukalam, zapach utrzymuje sie bardzo dlugo, produkt pieknie sie pieni...i najwazniejsze z zestawieniam zelu pod prysznic z tej samej serii skora jest bardzo nawilzona, a mialam z tym duze problemy :-) dla mnie zdecydowanie KWC najlepszy jaki uzywalam a testowalam sporo zanim znalazlam ten :-) Używam tego produktu od: ok 2 lat Ilość zużytych opakowań: ciezko policzyc ;-)