Pilniki, polerki i szczoteczki do paznokci

Semilac Polerka 400/4000

Semilac
Semilac Polerka do paznokci 400/4000

KardiaM
    23 grudnia 2024 o 17:35
    Wygładza i nabłyszcza paznokcie bez ich niszczenia
    Jestem posiadaczką słabych paznokci, które mają tendencję do pękania, kruszenia się i nierówności. Ciężko mi dopasować akcesoria, które poprawią ich stan, jednocześnie ich nie niszcząc. Tym razem dałam szansę tej polerce i nie zawiodłam się. Jest ona lekka, poręczna i nie miałam problemu z jej stosowaniem. Wyraźnie wygładziła ona nierówną i chropowatą powierzchnię paznokci, dzięki czemu mniej pękały. W dodatku nadaje piękny połysk i estetyczny, schludny wygląd. Efekt ten porównałabym do rezultatów manicure japońskiego! :) Jestem zadowolona i będę powracać :)
  • 15 sierpnia 2024 o 19:30
    Mój jeden z ulubionych pilników
    Pilnik zakupiłam na stoisku handlowym w jednym z centrum handlowych, poleciła mi go Pani ekspedientka- zaufałam i mam. Jestem bardzo zadowolona, używam go w domu na co dzień i jestem bardzo zadowolona.
  • 12 sierpnia 2024 o 14:57
    Zakochana użytkowniczka pilniczka!
    Po przetestowaniu polerki Semilac 400/4000 jestem bardzo zadowolona z efektów, jakie udało mi się uzyskać. To narzędzie do paznokci okazało się być niezwykle skuteczne i łatwe w użyciu, co sprawiło, że stało się nieodłącznym elementem mojej rutyny pielęgnacyjnej. Polerka ma dwie powierzchnie o różnej gradacji: 400 i 4000. Strona 400 jest bardziej szorstka i doskonale nadaje się do wstępnego wygładzenia płytki paznokcia. Pomaga w usunięciu wszelkich nierówności oraz lekkim zmatowieniu paznokcia, co jest idealnym przygotowaniem do dalszej pielęgnacji lub aplikacji lakieru. Byłam zaskoczona, jak delikatna jest ta powierzchnia w kontakcie z paznokciem – nie powoduje żadnych uszkodzeń, a mimo to skutecznie wyrównuje powierzchnię. Druga strona polerki, o gradacji 4000, to prawdziwy hit. Po jej użyciu paznokcie zyskują niesamowity blask, który wygląda, jakby były pokryte cienką warstwą topu. Ta powierzchnia jest bardzo delikatna i sprawia, że paznokcie są gładkie i lśniące. Efekt jest na tyle satysfakcjonujący, że często rezygnuję z malowania paznokci i zostawiam je w naturalnym stanie, bo wyglądają naprawdę zdrowo i schludnie. Dużym plusem jest również trwałość polerki – mimo kilkukrotnego użycia nie zauważyłam, żeby się zużywała czy traciła swoje właściwości. Jest też wygodna w trzymaniu i używaniu, co pozwala na precyzyjną pracę. Podsumowując, polerka Semilac 400/4000 to doskonałe narzędzie do pielęgnacji paznokci, które pozwala osiągnąć profesjonalne rezultaty w domowym zaciszu. Polecam ją każdemu, kto dba o swoje paznokcie i chce, aby wyglądały pięknie bez konieczności używania dodatkowych kosmetyków.
  • 13 maja 2022 o 3:54
    Miewałam lepsze polerki
    plusy: + delikatna dla paznokci + dosyć dobrze wygładza i matowi płytkę + ładnie nabłyszcza minusy: - łatwo się wygina - mało precyzyjna inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: - niska dostępność - szybko się zużywa
    Aga7666
    25 lutego 2022 o 11:06
    Polecam
    Genialny produkt! Pięknie nabłyszcza paznokcie, wyrównuje małe nierówności i efekt jest długotrwały. Produkt jest łatwy w użyciu. Polecam dla tych, którzy chcą mieć pięknie błyszczące, naturalne paznokcie! Na pewno nie pożałujecie! :)