Joanna Sekrety Pereł, Perłowy jedwab do włosów

• 21 lutego 2009 o 22:44
    Takie sobie
    Dla mnie nie różni się w działaniu od serum jedwabnego z linnii styling effect.Jest co prawda w sporym opakowaniu i atrakcyjnej cenie, przyjemnie pachnie,ale jest średnio wydajne, nie zauważyłam też jakiegoś odżywczego działania.Nałożone na mokre włosy jest ok, ale na suche sprawia,że wyglądają na tłuste.Ogólnie znam lepsze: SilkWay Tanita! Używam tego produktu od:3 m-cy Ilość zużytych opakowań:1/2
    alinab
    1 stycznia 2009 o 20:33
    najlepszy jedwabik
    Od dłuższego czasu jestem fanką jedwabiu i już kilka przetestowałam, jedwab Joanny jak na razie okazał się najlepszy. Oczywiscie wydajny, podobnie jak wszystkie tego typu produkty. Jest gęsty, mimo tego bardzo dobrze rozprowadza się na włosach, pozostawiając je miękkie, nawilżone, lekko nabłyszczone. Ujarzmia moje włosy, wraz z lotionem do loków Nivei sprawił ze moje zwykle sianowate ale vardzo podatne na kręcenie wlosy układają się w korkociągi. Plusem jest też samo opakowanie z niezawodnym dozownikiem, elegancka buteleczka i zapach też bardzo ładny i nienachalny. Kupię go ponownie, jeśli będę miała szczęście go znalezc w jakims sklepie, niestety nigdzie go ostatnio nie widuję Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: niebawem koncze 1
    Malaja
    14 maja 2008 o 12:42
    średniak
    Gdy o nim usłyszałam,odrazu chciałam go mieć,niestety po zakupie i aplikacji na włosy mój zapał szybko został ostudzony.Głownym minusem tego jedwabiu jest to,że nic nie robi z moimi wlosami,ani nie są mieksze,ani ladniej nie blyszcza. Jedyne plusy to cena w stosunku do pojemności i zapach oraz ladna,elegancka szklana buteleczka Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:w trakcie 1szego
    variete
    29 kwietnia 2008 o 19:23
    w miare ok
    szczerze mowiac mysslalam ze ten jedwab okaze sie troche lepszy. buteleczka starczyla mi na miesiac (stosuje przy kazdym myciu czyli ok 5 razy w tygodniu). Poprzednio stosowalam sleek silk, kallosa i farouka. joanna spisala sie chyba najgorzej. nie zauwazylam specjalnego polysku na wlosach. po nalozeniu na sucho wlosy byly wrecz matowe :/ Generalnie prdukt sredni, bede szukac czegos innego Używam tego produktu od:1 m-c Ilość zużytych opakowań:1
    dudkaaa
    26 kwietnia 2008 o 10:12
    KWC!
    NO proszę, doskonały kosmetyk polskiej firmy! Sprawdziłam kilka jedwabi, ale ten plasuje się w samej czołówce razem z Rollandem: pięknie wygładza, nabłyszcza, włosy się same układają jak trzeba, zero sianka czy odstających koniuszków. Do tego przyjemny zapach i elegancki flakonik. Naprawdę polecam bo warto, same zalety! Zaznaczam że nie wiem czy kupię ponownie, bo raczej będę polować na Rollanda, ale tylko ze względu na relację cenową, bo jakość i działania obu kosmetyków prezentują ten sam poziom. Używam tego produktu od:1 m-ca Ilość zużytych opakowań:pół