BeneFit Boi-ing Concealer (Korektor w kremie)

xmagx
    16 maja 2015 o 10:01
    Wymarzony korektor :)
    Korektor idealny można by rzec :) Dla osob z bardzo suchą i suchą skorą pod oczami i duzymi sińcami.Zawsze mialam problem z dopasowaniem korektora ktory nie wysuszy tych miejsc mimo nakladania kremu pod oczy , na ten trafilam przypadkiem i pokochalam z calego serca. Duzym plusem jest to ze nie ciemnieje i nie wazy się.Trzyma sie cały dzien i nie wysusza skory. Jest maleńki dzieki czemu mozemy go wszedzie zabrac , dla niektorych minusem moze byc to ze nie ma aplikatora czy tubki , ale ja nakladam go pedzelkiem, nie razi mnie to :) Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 27 stycznia 2015 o 16:29
    kiedyś mieliśmy romans
    hmmm ponad 2 lata temu mieliśmy romans, który trwał kilka miesięcy, kolor najjaśniejszy całkiem nieźle stapiał się z moją cerą, całkiem przyzwoicie maskował wypryski, cieni pod oczy nim nie traktowałam, utrzymywał się średnio, zły nie jest, ale pojemność za tę cenę zdecydowanie za mała, po tym jak zużyłam całe opakowanie zastanawiałam się nad ponownym zakupem albo poszukaniem czegoś innego, ostatecznie zdecydowałam się na podobną formułę u maca, który to okazał się 100 razy lepszym korektorem niż boi-ing , raczej nie wrócę za tę cenę można mieć inne i lepsze korektory Używam tego produktu od: 2 lata temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 26 stycznia 2015 o 17:56
    Mój ideał!
    Polecila mi go sprzedawczyni w Sephorze, mimo jej zapewnien o tym, ze idealnie kryje cienie pod oczami, wszelkie krostki itp bylam nastawiona do niego sceptycznie, no i jeszcze cena (ja placilam 100zl). Ale okazal sie strzalem w 10! Wczesniej uzywalam Dermacol, ale nawet nie ma co porownywac. Ten jest lekki, dobrze kryje, nie osadza sie w zalamaniach jak to bylo w przypadku Dermacolu i jest bardzo wydajny (mi starcza prawie na rok). Używam tego produktu od: Od roku Ilość zużytych opakowań: Teraz drugie
  • 23 października 2014 o 10:59
    dla mnie ideał :)
    Oceniam oba odcienie - 01 używam gdy się nie opalam, 02 gdy już się troszkę opalę. Jedyneczka jest dla mnie rewelacyjna, zdecydowanie dla bledszych osób, ale świetnie sprawdza się również pod oczy. Ładnie kryje, dobrze się rozciera, nie roluje (ale trzeba dokładnie przypudrować). Działa również w przypadku miejscowych niedoskonałości. Konsystencja faktycznie dość tępa i ciężka, ale i na to znajduje się rozwiązanie - nie nadaje się do nakładania pędzlem, ale świetnie sprawdza się przy użyciu opuszków palców :) po prostu musi być nieco rozgrzany. Wydajność oceniam zdecydowanie na plus, oba służyły mi dość długo, a maluję się prawie codziennie. Używałam go w połączeniu z podkładami płynnymi mniej lub bardziej oraz kremem koloryzującym, więc nie wiem niestety jak sprawdza się z kompaktami i mineralnymi. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3
  • 21 września 2014 o 21:49
    tragiczne kolory
    Czaiłam się na ten korektor od jakiegoś już czasu. W końcu zdecydowałam się na zakup ze zniżką. Miałam duży problem z wyborem koloru. Najjaśniejszy jest trupi i ziemisty a 2 z kolei tylko na lato - jest trochę pomarańczowa i ciemna. Dlatego trzeba porządnie rozetrzeć granice. \\\\nMoim zdaniem najlepiej nakłada się go palcami, ponieważ jest bardzo gęsty i wymaga rozgrzania. Pędzlem trudno go nabrać... \\\\nJeśli już przebrniemy przez tępą ciężką konsystencję i kolor to trzeba przyznać, że korektor bardzo dobrze kryje niedoskonałości i długo się trzyma, ale koniecznie trzeba go porządne przypudrować. Jest baaaardzo wydajny:) \\\\nOpakowanie plastikowe i poręczne ale jak na korektor za 100 zł nie zachwyca. Kosmetyk za takie pieniądze powinien być porządnie opakowany w szklany elegancki słoiczek. \\\\n \\\\nKorektor nie nadaje się pod oczy. To typowy kosmetyk na punktowe niedoskonałości. \\\\n \\\\nRaczej nie kupię ponownie, myślę że znajdę podobny w dużo niższej cenie.