Dermika Collaction, Satynowa baza anti - aging pod makijaż

• 29 stycznia 2012 o 19:53
    tak, tak, nie
    Mam mieszane uczucia...sama nie wiem czy jest wspaniala, czy to efekt plebeco. Mam wymagająca twarz, używam topornego fluidu Este Laudera i czasami, przed miesiączką potrzebuje podwojnej warstwy podkladu...wtedy robi się problem...plamy, nierówne rozłożenie fluidu- i tu pierwszy plus bazy- pozwala bardzo dobrze, delikatnie, bez trudu rozlozyc fluid. Twarz wyglada na wypoczetą, rozświetloną i dobrze nawilżoną( przez fluid mam przesuszona twarz i skorki) fluid dobrze sie trzyma, nic nie spływa i się nie swieci.. jedyny minus- myślałam, że wygładzi zmarszczki- niestety nic z tych rzeczy :P razem z fluidem podkreśla,zamiast optycznie wygladzić. Ogólnie najlepsza baza z tego przedziału cenowego. Używam tego produktu od: 2tygonie Ilość zużytych opakowań: niewiele
    bejbii
    28 stycznia 2012 o 22:14
    Chała
    Zużyłam do połowy opakowania i przestałam... a teraz nie mogę się przemóc, żeby je skończyć - nie chcę mieć przeświadczenia, że sporo pieniędzy poszło w błoto... Baza nie robi zupełnie nic... nic dobrego... może poza delikatnym wygładzeniem, ale to na pewno dzięki silikonom. Nic nie utrwala, podkład na tej bazie nie wygląda lepiej, czasem się wałkował... no i strasznie niespodzianki po jej użyciu mi wyskakiwały. Coś okropnego, nie polecam. Ale możliwe, ze ja mam po prostu oporną skórę (?) Używam tego produktu od: września Ilość zużytych opakowań: połowa 1 :/
  • 30 listopada 2011 o 11:27
    po co?
    Dla mnie ta baza nie robi kompletnie nic.Nawet odnoszę wrażenie ,że jeszcze bardziej się po niej świece.wyrzucone pieniądze w błoto.Opakowanie owszem ładne i poręczne i to by było na tyle jeśli chodzi o plusy. Używam tego produktu od: 2 tygodnie Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    tuskaka
    25 listopada 2011 o 13:39
    Od lat jestem jej wierna
    Produkt niedrogi, a spełniający swe zadanie idealnie, Używam jej by wygładzić skóre i wygodnie rozprowadzić podkład. Jest bardzo wydajny, używam go prawie codziennie i straczy prawie na rok, wystarczy naprawdę kropla na całą twarz. Wygodny w użyciu, posiada higieniczne opakowanie z pompką. Nie zauważyłam działania anti- aging, dla mnie to po prostu baza ułatwiająca wykonanie makijażu i utrwalająca go. Polecam! Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: 4-5 opakowań
  • 13 października 2011 o 11:48
    super!
    próbowałam kilku baz, ale ta jest zdecydowanie najlepsza. Długo utrzymuje makijaż na twarzy i świetnie współgra z różnymi podkładami i kremami. Nie wałkuje się, nie ściera przez cały dzień, ładnie matuje buzie. Same zalety. Wad brak. Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe