Dermika Collaction, Koncentrat na pierwsze zmarszczki mimiczne

• 29 lipca 2011 o 10:57
    To jest szał
    Świetnie spłyca mi pierwsze zmarszczki - skuteczny, ale lekki i delikatny. W ogóle go nie czuję i nie zauważam, a nakładam na niego jeszcze krem pielęgnacyjny albo brązujący (i ew. pielęgnacyjny). Posmarowana nim skóra nie jest sucha, ale mięciutka i gładka. Na dzień i na noc. Do używania miejscowego, pod krem pod makijaż. Opakowanie z pompką pozwala zużyć krem do cna. Nie zarejestrowałam minusów. Mój KWC. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: dwa
    echo204
    22 września 2010 o 20:27
    skuteczny
    Serum bardzo skuteczne. Lwia zmarszczka, ktora po ostrzyknieciu botoxem wrocila do swoich rozmiarow po kilku tygodniach, po regularnym uzywaniu serum znacznie sie zmniejszyla. Uzywam serum dwa razy dziennie - rano pod krem matujacy, wieczorem lacznie z kremem przeciwzmarszczkowym, od niecalych 3 miesiecy, zuzylam 1,5 opakowania. Serum nie podraznia, nie ma silnego zapachu, skora po nim sie nie blyszczy. Jak w recenzji poprzedniej - dla cierpliwych, dlatego gwiazdka mniej. Polecam. Używam tego produktu od:3 miesiecy Ilość zużytych opakowań:2
    Sigfa
    25 marca 2010 o 8:04
    Myślałam, że będzie lepsze.
    Po serum spodziewałabym się jednak bardziej spektakularnych efektów. Po ponad miesiącu używania stwierdzam, że faktycznie wygładził trochę drobne zmarszczki i mam wrażenie, że kiedy się uśmiecham to moja twarz nie ściąga się i zmarszczki nie są aż tak widoczne. Poradził sobie jako tako ze zmarszczkami i lekko zwiotczałą skórą pod oczami i powstającymi liniami w okolicy nosa i usta. Niestety linie na czole jak były tak są, tyle dobrego że nie pojawiły się nowe. Ale nie wiem czy ogólna poprawa to zaleta właśnie tego serum, bo jednocześnie stosuję od niedawna krem Oceanic AA półtłusty do cery wrażliwej, który wpływa znakomicie na moją skórę. Ogólnie jeśli ktoś liczy, że serum poradzi sobie z ciut bardziej zarysowanymi zmarszczkami to może się zawieść. Ja bym bardziej zalecała zapobiegawczo, lub na ledwo co zarysowujące się zmarszczki. Zużyję opakowanie do końca, jeśli w trakcie zauważę, że nastąpiła bardziej widoczna poprawa, to dodam gwiazdkę, a póki co - 3. Używam tego produktu od: ponad 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 16 lutego 2009 o 7:44
    Super :)
    Rewelacja! kupiłam zeby zmniejszyć zmarszczki pod oczami i wokół ust, chociaż są dość płytkie mam ich sporo. Niespodziewałam sie efektów po tak krótkim czasie, wiec efekt przerósł moje oczekiwania. Skóra pod oczami jest wyraźnie wygładzona, zmarszczki sa spłycone . Bardzo fajny pojemniczek z dozownikiem, serum rowniez bardzo wydajne. Zdecydowanie polecam :) Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: w trakcie
    Muffida
    8 czerwca 2008 o 8:59
    słabiutki
    Skuszona dobrą sławą kupiłam cały zestaw kremów Dermiki na pierwsze zmarszczki. Używam ich od ponad miesiąca i jakiejś szczególnej poprawy nie widzę:/ Zmarszczki mimiczne zarysowały mi się najwyraźniej na czole(są widoczne tylko z bardzo bliska) Miałam nadzieję, że ten koncentrat je wygładzi, ale niestety chyba się przeliczyłam. Co w sumie mnie dziwi, że z tak płytkimi zmarszczkami sobie nie radzi.Jedyne co zaobserwowałam, to to, że nie pojawiają się nowe. Nie wiem może zbyt krótko go stosuję... ale raczej nie kupię go po raz drugi. Używam tego produktu od: 1,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1