Nuxe Contour des Yeux Prodigieux (Przeciwzmarszczkowy krem pod oczy) (stara wersja)

Ling
    18 sierpnia 2015 o 15:28
    jeden z moich ulubionych
    Jest to idealny krem pod oczy na lato- lekki, nietłusty, o naturalnym składzie, nie roluje się przy aplikacji na niego korektora pod oczy. Dla mnie idealne nawilżenie na lato, na zimę sięgam po mocniejsze kremy. Ogromny plus za piękny ale delikatny zapch- typowy dla kosmetyków nuxe. Bardzo wydajny! Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego opakowania
  • 25 czerwca 2012 o 14:31
    świetny! :)
    Wcześniej nie pomyślałabym nawet, ze w tak młodym wieku mogłabym używać coś przeciwzmarszczkowego. Ale ten preparat jest przeznaczony do stosowania w każdym wieku, więc czemu nie :) I od razu się zakochałam :) Wszystko co podaje producent sprawdziło się. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Krem ma lekką, rzadką, jakby trochę żelową konsystencję. Szybko się wchłania, nie jest tłusty. Skóra jest natychmiast nawilżona. Stosuję ten krem głównie na noc i kiedy rano wstaję, wyglądam jakbym w ogóle nie poszła spać, tzn. mam tak wypoczęte spojrzenie, zero zmęczenia :) Nie mam w ogóle obrzęków, co zdarza mi się często. Cienie wokół oczu widocznie się zmniejszyły. Skóra jest fenomenalnie gładka, świetnie nawilżona :) Jestem nawet zaskoczona, że mam teraz tak gładką skórę pod oczami i zastanawiam się, czy jednak nie jest zbyt silny :P Co mnie naprawdę urzekło w tym kremie to zapach. Jest świetny :) Kwiatowy, trochę pudrowy, wydaje mi się, ze czuję w nim jaśmin, jestem dosłownie zakochana w tym zapachu i chyba szybko mi nie przejdzie. Zapach jest bardzo mocny i wrażliwe osoby może drażnić, jest wyczuwalny jeszcze przez długi czas, nawet jeśli jest pod makijażem. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: kilka próbek
    spray
    7 marca 2012 o 10:46
    Lekki
    Lekki, dobrze się wchłania, o subtelnym zapachu. Nie rozświetla, nawilża dobrze, ale nie rewelacyjnie, poza tym subiektywnie wolę cięższe kremy od emulsji. Plus za higieniczne rozwiązanie z pompką dozującą. Cudów nie zrobił, ot całkiem niezły nawilżacz, który zużywałam dość długo, bo był zaskakująco wydajny. Używam tego produktu od: 4 mc Ilość zużytych opakowań: 1x15ml
    Finka2L
    3 października 2011 o 19:11
    sa lepsze kremy
    Zmarszczek nie mam w ogole, wiec nie wypowiem sie w kwestii ich usuwania, a kosmetykow przecizmarszczkowych uzywam prewencyjnie od niedawna, bo jestem mloda. Krem Nuxe ma delikatny zapach i lekka konsystencje. Szyvko sie wchlania i potrzeba naprawde niewiele do nasmarowania obszaru wokol oczu i powiek.Krem naturalnie rozjasnia skore pod oczami i dobrze ja nawilza. Nadaje sie pod makijaz. Używam tego produktu od: 2 miesiaceIlość zużytych opakowań: w trakcie 1 EDIT: Niestety po dluzszym uzywaniu tego kremu stwierdzam, ze nawilzenie jest za slabe, a nie mam skory wymagajacej. Kiedy sie nim posmaruje mam uczucie, ze musz to zrobic jeszcze raz, a po paru godzinach znowu. Nie zauwazyla tez, aby krem jakos specjalnie pielegnowal skore. Lekko rozjasnia i odswieza to tyle.
  • 2 listopada 2010 o 12:41
    Bardzo dobry kremik
    Bardzo przyjemny kremik pod oczy, fajnie nawilza, ma mila konsystencje. Lekki, dobry pod makijaz. Zuzylam jedno opakowanie i jestem w trakcie drugiego. Używam tego produktu od:pol roku Ilość zużytych opakowań:2