Avon Treselle Seduction EDP

• 7 grudnia 2014 o 18:11
    nieprzeciętny
    Na początku mocny i duszący, dlatego oddałam koleżance a póżniej żałowałam bo pachniał na niej niesamowicie.Mało zapachów z Avonu się rozwija z czasem a ten taki właśnie był.Orientalny ,mocny i wyrazisty, łagodniejący z czasem i uwalniający delikatniejsze słodkie nuty.Wycofany podobnie jak Surrender, gdyż oba zapachy nie spełniały wymagań Avonowych, czyli prosto i jeszcze pospoliciej.Trwałość kilkugodzinna, na każdej skórze inna. Używam tego produktu od: kiedyś Ilość zużytych opakowań: jedno niecałe
  • 2 marca 2014 o 22:02
    Czarujący zapach
    Jest to, a właściwie był mój ulubiony zapach Avon. Szkoda, że postanowili go usunąć z regularnej oferty sprzedaży. Największym atutem Treselle Seduction była ta nutka tajemniczości. Zapach tej wody zawsze przenosił mnie do starego i mrocznego lasu, pełnego nieznanych kwiatów. Innymi plusami była trwałość produktu - bardzo dobra jak na Avon, a także ładna buteleczka o subtelnym kształcie i kolorystyce, utoższamiającej tajemniczość, podobnie jak zapach perfum. PROPONUJĘ NAPISAĆ PETYCJE LUB LIST ODNOŚNIE POWROTU TRESELLE SEDUCTION :) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: jedna buteleczka 50 ml
  • 26 czerwca 2013 o 0:55
    Jaka szkoda, że już jest niedostępny! :(
    Zapach był cudowny, cieszyłam się bardzo, gdy dostawałam dzięki niemu komplementy :) Utrzymywał się długo na skórze jak i na ubraniach. Nie przypominam sobie by mnie jakoś uczulił, a mam skórę skłonną do podrażnień. Flakonik piękny i w moim ulubionym kolorze ;) Minusów nie widzę.
  • 11 listopada 2012 o 14:32
    Zupełnie jak nie Avon
    Nie przepadam za perfumami z Avonu, bo większość jest robiona na jedno kopyto - obojętnie jak się zaczynają, wszystkie ostatecznie pachną tak samo. Mają w sobie jakąś charakterystyczną, avonowską nutę, której nie lubię. Jednak Treselle Seduction jest zupełnie oderwana od dotychczasowych kompozycji firmy - mamy tu śliwkę, która nas zaczepia, powoduje, że zaczynamy się interesować tym zapachem. Następnie wkracza paczula w towarzystwie orchidei - ciekawy akord, długo brzmiący na skórze, która jeszcze ma na sobie ślady śliwki. Zapach jest w tym momencie głęboki, wzbudzający zainteresowanie, wyzwalający seksapil. Koniec otula nas wanilią i ambrą, wzmaga poczucie pewności siebie i kobiecości, rozciąga się za nami niewielkim ogonem, za którym każdy się odwraca. W Treselle Seduction zawsze czułam się pewna siebie, upajałam się tym, że pięknie pachnę. Bardzo lubiłam rozpylać ten zapach za uszami, żeby mógł mnie otulać jak szalik swoją uwodzicielską wonią. Nie mogę odżałować, że nie jest już dostępny w katalogu, a na allegro bardzo rzadko można go wypatrzeć. Był to jeden z naprawdę niewielu udanych zapachów Avonu i jedyny, którego mogłabym używać na równi z Diorem czy Balmain. Używam tego produktu od: używałam przez ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno 50 ml
  • 23 lutego 2012 o 13:08
    PIĘKNY
    Dlaczego tego zapachu nie ma już w ofercie? :-( Boski, ponetny, przenikliwy, zmysłowy, seksowny, ciepły, gładki, tulący. Pachnie najmilszymi wspomnieniami. Wydajny i trwały, prawdziwe avonowsie oczarowanie. Jedne z ulubionych perfum. Jednoczesnie tajemniczy i intrygujący. Słodki, ale nie za cieżki. Idealny po prpstu idealny... Używam tego produktu od: piec lat Ilość zużytych opakowań: jedno duże