BeYu Catwalk Volume Gloss Błyszczyk do ust

• 10 lipca 2013 o 21:35
    prawie idealny !
    Błyszczyk kupiłam, ponieważ bardzo podobał mi się kolor (taki cielisty) i z polecenia kosmetyczki. Od pierwszego użycia byłam z niego prawie zadowolona. Konsystencja super, taka budyniowata, ale nie kleista. Zapach lekki, prawie niewyczuwalny. Produkt jest bardzo wydajny. Starczył mi na prawie rok ! Jedynym minusem były nieestetyczne białe linie , które po jakimś czasie od nałożenia błyszczyka uwidoczniały mi się na wargach... To jedyny minus, resztę oceniam na duży plus ;) Używam tego produktu od: prawie rok Ilość zużytych opakowań: 1 całe zużyte
    a88k
    8 sierpnia 2012 o 23:06
    Dobry
    Dobry błyszczyk, mimo pewnych wad. Naprawdę optycznie powiększa usta. Niby błyszczyk jak każdy inny, ale jednak nie do końca. Efekt jest naprawdę rewelacyjny. Praktyczne opakowanie, dzięki któremu nie potrzeba lusterka, by go nałożyć. Ma też pewne wady: wysusza usta (pojawiają się suche skórki), pędzelek bywa niewygodny w użyciu, no i wyczuwam w tym błyszczyku lekki, nieprzyjemny posmak (choć niewiele miałam takich, które by go w ogóle nie miały). Można spróbować, ale ja więcej nie kupię. Jest tyle innych do wypróbowania. Miałam odcień drugi od prawej na zdjęciu. Używam tego produktu od: używałam 2 lata temu, około 4 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    milili
    6 października 2011 o 10:00
    Co to jest?????
    Ten błyszczyk jest tragiczny pod każdym względem do tego stopnia że można zrazić się do wszystkich kosmetyków tego typu. Zaczne od tego że ma strasznie nieprzyjemną konsystecję,spływa z ust i brzydko je pokrywa, wylewa się z zamkniętego opakowania myślałam że to tylko mój egzemplarz ale czytając opinie poniżej już wiem że każdy. Aplikator tzn. pędzelek to dopiero "coś" łacznie posiada 10 włosków i każdy w inną stronę umalować się nim graniczy z cudem włożenie do opakowania też, wymazane wszystko.Jedyny plus to fajny kolor jaki wybrałam (58) i dla którego tak się oszukałam. Cena to jakiś żart 50 zł za takie badziewie ! Gdyby kosztował 5 zł też bym już nie kupiła szkoda kasy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy i niech się już skończy Ilość zużytych opakowań: w trakcie
  • 5 października 2011 o 19:40
    polubiłam go, ale ...
    Błyszczyk ten jest , powiedziałabym , specyficzny. Mimo, iż go polubiłam, używam go sporadycznie. A to za sprawą jego konsystencji i lepkości. Jest on dosyć ciężki i klei się na ustach. Jednak jest trwały i wygląda ślicznie (przynajmniej kolor, który wybrałam, mianowicie 28). Błyszczyk ten zawiera malutkie drobinki, które bardzo ładnie mienią się na ustach. Jednak nie sprawdza się w nim rzekome "powiększanie" ust, a powinno być to główną zaletą. Za to można odjąć mu całą gwiazdkę. Co do opakowania... jest klasyczne , zawiera w sobie 7 ml produktu. Aplikatorem jest pędzelek. I tu kolejny minus za to, iż po niedługim czasie traci swoją pierwotną formę (włoski z pędzelka "uciekają" każdy w swoją stronę). To chyba wszystko:) Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 13 marca 2011 o 17:18
    średni
    Błyszczyk ma mleczną konsystencję. Przyjemny zapoach i smak, bardzo mi się podobał kolor, niestety nie pamiętam numeru, ale był taki cielisty i ładnie neutralizował naturalny pigment ust. Aplikator też dość przyjemny, w postaci pędzelka. Niestety, oprócz koloru i konsystencji ten błyszczyk mi całkowicie nie podpasował. Zamiast nawilżać moje usta, tworzyły się się nieestetyczne wysuszone płaty. Dość szybko schodził i to właśnie w taki brzydki sposób. Do tego opakowanie trochę tandetne, a błyszczyk cięgle wypływał i brudził mi kosmetyczkę. Używam tego produktu od: używałam rok temu, przez 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno